Στα 24 έγινα ανάδοχη μαμά - λίγο πριν τα 30 υιοθέτησα τα μονάκριβα παιδιά μου

Στα 24 έγινα ανάδοχη μαμά - λίγο πριν τα 30 υιοθέτησα τα μονάκριβα παιδιά μου

Κάποιες γυναίκες είναι γεννημένες για να γίνουν μαμάδες και αυτό η Beth Hyde το ήξερε από μικρή. Στα 24 της χρόνια, λοιπόν, αποφάσισε να γίνει ανάδοχη μητέρα σε 5 παιδιά και λίγο πριν γίνει 30 χρονών, όπου γνώρισε και τον άντρα της ζωής της, υιοθέτησε το κάθε παιδί, χαρίζοντας του την παντοτινή του οικογένεια.

Η Beth πίστευε ότι οι πιθανότητες να παντρευτεί και να κάνει παιδιά ήταν ελάχιστες γι' αυτό και προχώρησε στην υιοθεσία των κοριτσιών της. Στα 30 της όμως γνώρισε τον σύζυγό της, ο οποίος είχε επίσης δύο παιδιά, και τώρα είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια εννέα ατόμων.

Μετά από ένα ταξίδι σε ένα ορφανοτροφείο στο Εκουαδόρ, όταν ήταν 15 ετών, η Beth ήξερε ότι κάποια στιγμή στη ζωή της θα υιοθετούσε ένα παιδάκι.

«Όταν τελείωσα το κολέγιο, ήθελα να εργαστώ στο εξωτερικό σε ορφανοτροφεία. Αυτό όμως δεν έγινε και αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε οργανισμούς αναδοχής. Στην αρχή, με απέρριψαν επειδή ήμουν μόλις 23 ετών και ανύπαντρη.

Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν τρελή που ήθελα να γίνω ανάδοχη μητέρα σε τόσο νεαρή ηλικία. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν το γιατί. Ωστόσο, όταν ήμουν 24 ετών, μου δόθηκαν τα δύο πρώτα μου θετά παιδιά, η Ava, τώρα δέκα ετών, και η Sadie, τώρα οκτώ ετών. Ήταν αδελφές και ήταν δύο και τεσσάρων ετών τότε.

Η μετάβαση από το να μην έχω παιδιά σε δύο παιδιά ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή μου. Έπρεπε να μάθω να είμαι μητέρα, τα τραύματα και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Ήταν δύσκολα... αλλά ήταν τα παιδιά μου.

Δέκα μήνες αργότερα, μου ζήτησαν να αναλάβω ένα κοριτσάκι ενός μηνός, τη Νόρα, που τώρα είναι τεσσάρων ετών, και ξαφνικά είχα τρία παιδιά. Ήταν ένα τέλειο μωρό και η μετάβαση από τα δύο παιδιά στα τρία ήταν πιο ομαλή.

Στις αρχές του 2017, αποφάσισα ότι θα υιοθετούσα τα τρία θετά μου παιδιά»

Όπως είπε, τον Ιούλιο του 2018, άνοιξε ξανά το σπίτι της και ανέλαβε την τέταρτη κόρη της, ένα πρόωρα γεννημένο μωρό, τη Μία, σήμερα τριών ετών και αργότερα την πέμπτη κόρη της, όπου φυσικά τις υιοθέτησε και τις δυο.

«Ήμουν λοιπόν ανύπαντρη μητέρα πέντε παιδιών και οι άνθρωποι μου έλεγαν συνεχώς ότι δεν θα έβρισκα ποτέ σύζυγο λόγω των παιδιών»

Απ' ότι φαίνεται όμως έκαναν λάθος! «Ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχουμε 7 παιδιά και είμαστε μόλις 30 ετών. Είναι αστείο να βλέπεις το βλέμμα τους».

Πηγή: thesun.co.uk

v