Πήγαινε για το 2ο και γέννησε 3δυμα: «η ζωή με 4 μικρά παιδιά είναι χαοτική!»

Πήγαινε για το 2ο και γέννησε 3δυμα: «η ζωή με 4 μικρά παιδιά είναι χαοτική!»

Μετά από μια τραυματική εμπειρία τοκετού, πολλές γυναίκες αποφεύγουν να μείνουν ξανά έγκυες. Μια μαμά ωστόσο, έβαλε στην άκρη τους φόβους και το άγχος της και αποφάσισε να χαρίσει στο παιδάκι της ένα αδερφάκι. Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα όμως ήταν ότι ήταν έγκυος σε πανομοιότυπα τρίδυμα.

Όπως αποκάλυψε σε βιντεάκι της στο TikTok, ούτε αυτή ούτε ο σύντροφός της έχουν ιστορικό στην οικογένειά τους με δίδυμα ή τρίδυμα. Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και η γέννηση της κόρης της, η οποία σήμερα είναι 3 ετών, τραυματική.

«Ένιωσα γενναία και αποφάσισα να κάνω δεύτερο παιδάκι και ξαφνικά μου έτυχαν... πανομοιότυπα τρίδυμα», σχολίασε.

Τώρα είναι μητέρα 4 παιδιών, όλα κάτω των 3 ετών και το σπίτι της, όπως λέει, είναι πάντα ακατάστατο και η καθημερινότητά της γεμάτη υποχρεώσεις.

Μπορεί στην αρχή να πελάγωσε και να μην ήξερε πώς θα τα έβγαζε πέρα, όμως, τα 3 αγοράκια της ολοκλήρωσαν την οικογένειά της με όμορφο τρόπο και η κορούλα της βρέθηκε με αδερφούς, τους οποίους λατρεύει.

@keepingupwiththekorzons They cute tho 😝 #triplets #tripletsoftiktok #lovethem #babies #momoffour #momtok #isabella #encanto ♬ people with humor are using this sound - Tik Toker

Οι ακόλουθοί της λάτρεψαν την ιστορία της και της έστειλαν πολλά θετικά σχόλια. Μία μαμά μάλιστα, σχολίασε «Έχω δίδυμα και τα πράγματά τους είναι παντού, χα! Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι για εσάς! Τα καταφέρνεις τέλεια μαμά!»

Πηγή: thesun.co.uk

v