2χρονο αγοράκι στραγγαλίστηκε παίζοντας με το κορδόνι της κουρτίνας

2χρονο αγοράκι στραγγαλίστηκε παίζοντας με το κορδόνι της κουρτίνας

Η Natasha Ogden άφησε τον 2 ετών γιο της Kane από τα μάτια της για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, καθώς πετάχτηκε μέχρι το μπάνιο αφήνοντας στο δωμάτιο τον λίγο μεγαλύτερο αδερφό του. Αυτός ο χρόνος, όμως, ήταν αρκετός για να ζήσει η οικογένεια μια μεγάλη τραγωδία.

Επιστρέφοντας, δεν είδε πουθενά τον μικρό και άρχισε να τον ψάχνει στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Κάποια στιγμή είδε τη αντανάκλαση του παιδιού στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και θεώρησε ότι ο μικρούλης παίζει κρυφτό.

Όταν πλησίασε, όμως, είδε το μωρό της να έχει μπλεχτεί στο κορδόνι της κουρτίνας, το οποίο είχε τυλιχτεί σφιχτά γύρω απ’ τον λαιμό του.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο ήταν πολύ αργά. Είχε ήδη υποστεί εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα. Σύντομα, κατέληξαν ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατον να βοηθήσουν τον άτυχο Kane και οι γονείς του συναίνεσαν στη διακοπή της μηχανικής υποστήριξης.

«Δεν θυμάμαι τίποτε από εκείνη τη μέρα», λέει η συντετριμμένη μητέρα, «Μόνο να ουρλιάζω και να νιώθω σαν να μου ξεσκίζουν τα σωθικά μου. Οι γιατροί δοκίμασαν να τον βγάλουν από το κώμα για να δουν αν θα αντιδράσει σε κάποιο ερέθισμα. Αλλά μάταια».

«Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς τον Kane», συνέχισε, «αλλά πρέπει να είμαι δυνατή για το άλλο μου αγοράκι που με χρειάζεται. Βλέπω ότι έχει στεναχωρηθεί πολύ και μένει για ώρα κολλημένος στις φωτογραφίες του αδερφού του».

Η χαροκαμένη μαμά δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι όπου συνέβη το τραγικό γεγονός και προσωρινά έχει πάει με την οικογένειά της στο σπίτι της μητέρας της.

«Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι το σπίτι κρύβει τέτοιους κινδύνους, δεν πήγαινε το μυαλό μου», λέει ως προειδοποίηση στους άλλους γονείς, «νομίζω ότι ο μικρούλης μου σκαρφάλωσε στο παράθυρο, γλύστρισε και όπως έπεσε, μπλέχτηκε στο κορδόνι. Όσοι είμαστε γονείς πρέπει να προσέχουμε τα πάντα».

Πηγή: mirror.co.uk

v