Τουμασάτου: ας κάνει ό,τι θέλει η κόρη μου στο μέλλον, να είναι χαρούμενη μόνο!

Τουμασάτου: ας κάνει ό,τι θέλει η κόρη μου στο μέλλον, να είναι χαρούμενη μόνο!

Όλες θέλουμε το καλό των παιδιών μας και γι' αυτό καθημερινά κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τους τα προσφέρουμε όλα. Μας ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένα όπου κι αν είναι,  ό,τι κι αν κάνουν και αυτή είναι μια άποψη που συμμερίζεται ιδιαίτερα η προσφιλής ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ, η ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την κόρη της Χρυσηίδα - την οποία έχει καταφέρει να προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη της, της έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, η κ. Τουμασάτου απάντησε:

«Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνει, αλλά δεν έχω καμία άποψη στο τι την κάνει ευτυχισμένη. Ότι την κάνει ευτυχισμένη, αυτό να ακολουθήσει. Δεν με νοιάζει αν βγάλει πολλά λεφτά ή γίνει πυρηνικός επιστήμων, αλλά να πέφτει το βράδυ στο κρεβάτι της, να χαμογελά και να ονειρεύεται».

Πριν από λίγες εβδομάδες η κόρη της έκλεισε τα 11 και η ηθοποιός της ευχήθηκε με υπέροχα και ουσιαστικά λόγια για τα γενέθλιά της πάνω στις φωτογραφίες που έδειχναν τη μικρή να παίζει με το χιόνι.

«Κόρη μου έτσι να αγκαλιάσεις τη ζωή και να μη τη φοβηθείς! Να ανακαλύψεις τις ομορφιές και τις απογοητεύσεις, να μάθεις να συγχωρείς και ν’ αγαπάς και όταν χρειαστεί, να σηκώνεις το ανάστημά σου! Σ’ αγαπάω όσο δεν μπορούσα να φανταστώ κι όσο δε μπορείς να αντέξεις!»

Πηγή: thetoc.gr

v