Αχώριστες αδερφές γέννησαν τα αγοράκια τους την ίδια μέρα!

Αχώριστες αδερφές γέννησαν τα αγοράκια τους την ίδια μέρα!

Η Karla Oke και η Lisa Stevenson είναι δύο αδελφές που, παρά τα έξι χρόνια διαφοράς που έχουν, είναι κάτι παραπάνω από αγαπημένες ενώ ο δεσμός που μοιράζονταν από μικρές έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερος όταν διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνο, την ίδια περίοδο.

Οι αχώριστες αδελφούλες έδωσαν μαζί την μάχη τους με την ασθένεια και βγήκαν νικήτριες! Η ζωή, όμως, τους επιφύλασσε κι άλλες εκπλήξεις, καθώς οι δύο γυναίκες γνώρισαν παράλληλα τον σύντροφό τους, παντρεύτηκαν και έμειναν έγκυες με λίγους μήνες διαφορά. 

Μαζί με τις εγκυμοσύνες τους, όμως, μοιράστηκαν και την πρώτη τους αποβολή, έχοντας η μία την στήριξη της άλλης. Πολύ σύντομα, ήρθε και για τις δύο η δεύτερη εγκυμοσύνη και βίωσαν το μαγικό αυτό ταξίδι ταυτόχρονα! Μάλιστα, γέννησαν τα πρωτότοκα αγοράκια τους με μόλις τρεις εβδομάδες διαφορά και τα δύο ξαδερφάκια μεγαλώνουν ουσιαστικά σαν αδέλφια. 

Χωρίς να το έχουν προγραμματίσει ή συζητήσει μεταξύ τους, έμεινα ξανά έγκυες ταυτόχρονα και αυτή τη φορά δεν μοιράστηκαν μόνο το ταξίδι της εγκυμοσύνης, αλλά και τον… τοκετό!

«Όταν ξεκίνησαν οι συσπάσεις, τηλεφώνησα στην αδελφή μου να την ενημερώσω πως βρίσκομαι καθοδόν για το μαιευτήριο αλλά το μόνο που άκουγα από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου ήταν… μουγκρητά πόνου» ανέφερε η Karla. «Η Lisa βρισκόταν επίσης στο δρόμο για το μαιευτήριο καθώς είχαν σπάσει τα νερά της». 

Οι δύο αδελφές γέννησαν την ίδια μέρα, σε διπλανές πτέρυγες του ίδιου νοσοκομείου, με λίγες μόνο ώρες διαφορά!

Η Karla Oke και η Lisa νιώθουν ευγνωμοσύνη που χάρη στα κοινά τους βιώματα μπορούν να συμπαραστέκονται αλλά και να καταλαβαίνουν η μία την άλλη. «Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά εμείς τα περάσαμε όλα μαζί,  είχαμε η μία την άλλη - κι αυτό τα κάνει όλα ευκολότερα!» εξομολογούνται σήμερα. 

Πηγή:hmirror.co.uk

v