Κακοποιημένο βρέφος 2 μηνών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης

Κακοποιημένο βρέφος 2 μηνών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης

Ένα κακοποιημένο βρέφος μόλις 2 μηνών από την Μυτιλήνη κλήθηκε να φροντίσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», έπειτα από ειδοποίηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ανταποκρίθηκε άμεσα και βρέθηκε δίπλα στο μωράκι από την πρώτη στιγμή.

Οι εθελοντές της οργάνωσης αγκάλιασαν το κακοποιημένο βρέφος και τα τελευταία εννέα 24ωρα του προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται. Χάρη στην φροντίδα τους, μάλιστα, ο μικρούλης έχει πάρει 200 γραμμάρια μέσα σε 5 μέρες ενώ, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα και την αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλάι του.

Η Ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε στην «αγκαλιά» μας έναν υπέροχο μπέμπη. Κληθήκαμε από το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης να καλύψουμε τη φροντίδα ενός μόλις 2 μηνών κακοποιημένου βρέφους, και ασφαλώς ανταποκριθήκαμε θετικά.

Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχουμε φύγει λεπτό από το πλευρό του. Σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά. Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές.

Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. «Ντύσαμε» με χρώματα και μουσικές μελωδίες το ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου μάς ευχαριστεί για τη στήριξη που προσφέρουμε στο έργο τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος του τμήματος «Είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση».

Οι πολύτιμοι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη προθυμία και θέρμη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωράκι μέσα στις πρώτες 5 μέρες πήρε 200 γραμμάρια και η όψη του είναι πιο γαλήνια.

Θα είμαστε δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο.

Αυτή η νέα ζωή που κερδίζεται μέρα με τη μέρα είναι η αισιόδοξη «πυξίδα» για την επόμενη ημέρα στη δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων του «Χαμόγελου» που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v