Πρόωρο γεννήθηκε αμέσως μετά τον γάμο των γονιών του: ήταν το καλύτερο δώρο!

Πρόωρο γεννήθηκε αμέσως μετά τον γάμο των γονιών του: ήταν το καλύτερο δώρο!

Έχετε ακούσει τη φράση «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο θεός γελάει»; Αυτό ακριβώς συνέβη σ' ένα ζευγάρι, το οποίο σχεδίαζε να παντρευτεί πριν τη γέννηση της κόρης τους, αλλά όλα άλλαξαν, όταν το...βιαστικό μωράκι αποφάσισε να έρθει στον κόσμο 6 εβδομάδες νωρίτερα.

Η Shelly εισήχθη απροσδόκητα στο νοσοκομείο, τον Ιανουάριο, στην 30η εβδομάδα κύησης καθώς είχε πάθει προεκλαμψία, μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης που μπορεί να προκαλέσει υψηλή αρτηριακή πίεση και σοβαρές επιπλοκές τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό. Εξαιτίας της κατάστασης πίστευε ότι οι πιθανότητες να παντρευτεί πριν από τον ερχομό του κοριτσιού της είχαν χαθεί.

Τότε, όμως γνώρισε τον ιερέα Reese Edwards, ο οποίος αποφάσισε να παντρέψει το ζευγάρι στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου, πριν την γέννηση του παιδιού. Τα δύο ευχάριστα γεγονότα, ο γάμος και η κόρη τους, συνέβησαν στις 18 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι δηλώνει χαρούμενο που τα δυο γεγονότα συνέπεσαν την ίδια μέρα και είναι ευγνώμονες που ο ιερέας τέλεσε τον γάμο τους. Το μωράκι τους, παρόλο που γεννήθηκε 6 εβδομάδες νωρίτερα, είναι καλά στην υγεία του και σύντομα θα πάει σπίτι του με τους γονείς του.

Πηγή: news4jax.com

v