Μαμά έφτιαξε πρωτότυπο πάρκο για να παίζει το μωρό της με ένα απλό... σεντόνι!

Μαμά έφτιαξε πρωτότυπο πάρκο για να παίζει το μωρό της με ένα απλό... σεντόνι!

Είναι δύσκολο το σπίτι σου να είναι στην εντέλεια και τακτοποιημένο, όταν έχεις παιδιά και μάλιστα, μικρής ηλικίας. Τα παιχνίδια τους είναι σκορπισμένα σε κάθε γωνιά και όσες φορές κι αν τα μαζέψεις,  μετά από λίγη ώρα θα τα βρεις πάλι πεταμένα στο πάτωμα. Μια μαμά, όντας απηυδισμένη με το χάος στο σαλόνι της, χρησιμοποίησε τη φαντασία της και βρήκε μια απίθανη λύση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Η Amber-Lyn ανέβασε ένα βιντεάκι στο Tik Tok, στο οποίο φαίνεται να βάζει σε εφαρμογή την ιδέα της για να φτιάξει τον παιχνιδότοπο του γιου της. Χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι με λάστιχο, δημιούργησε από το πουθενά έναν φανταστικό χώρο και ενθουσίασε το κοινό της.

@brosia_17 Reply to @ladyvictoria77 #BabiesOfTikTok #MomsOfTikTok #LifeHack #ShowUsYourDrawers #DIY ♬ Funny Song - Cavendish Music

Στην αρχή τοποθετεί τέσσερα κουτιά που περιέχουν παιχνίδια σε κάθε άκρη του σεντονιού, σχηματίζοντας έτσι ένα τετράγωνο. Έπειτα, προσθέτει χρωματιστά πατάκια για να δημιουργήσει ένα μαλακό πάτωμα για το μωρό της. Τέλος, σκορπίζει τα παιχνίδια του παιδιού της και δείχνει πως ο μικρός της απολαμβάνει τον νέο του χώρο.

Πολλοί χρήστες χαιρέτισαν την ιδέα ως «ιδιοφυή» και δήλωσαν ότι θα το κάνουν και οι ίδιοι. Κάποιοι σχολίασαν πως χάρη στη φαντασία της θα εξοικονομήσουν χρήματα με το να μην αγοράσουν κάποιο πάρκο για μωρά.

Πηγή: thesun.co.uk

v