Αγοράκι με αυτισμό που φοβάται τα χάδια, κάνει μια εξαίρεση για την αδερφούλα του!

Αγοράκι με αυτισμό που φοβάται τα χάδια, κάνει μια εξαίρεση για την αδερφούλα του!

Μια μητέρα μοιράστηκε πρόσφατα με τους ακολούθους της στο Tik Tok μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στα δυο παιδιά της. Ο γιος της, ο οποίος έχει αυτισμό και δεν θέλει καθόλου να τον αγγίζουν, αφήνει μόνο την αδερφούλα του να τον ακουμπά και να τον αγκαλιάζει.

Η Alexa Jay δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον γιο της να αποτραβιέται στην αρχή από τα χάδια της αδερφής του. Μάλιστα, απομακρύνει το χέρι της από τον ώμο του και δείχνει να δυσανασχετεί. Στο επόμενο κλιπ όμως κάτι μαγικό συμβαίνει!

@alexjayyy06 Autism Mama 💙 #ShareTheMagic #momsoftiktok #asd #autismawareness#autismtoddler #toddlersoftiktok #fyp> #fyp#autism ♬ original sound - ✨Momlikeaboss✨

Ο μικρούλης φαίνεται να χαμογελάει όταν η μικρή του αδερφή αγγίζει το πρόσωπό του και σύντομα κυλιέται στο κρεβάτι μαζί της, την αφήνει να τον φιλήσει και παίρνει την πρωτοβουλία να την αγκαλιάσει. Απ' ότι φαίνεται για εκείνη έκανε μια εξαίρεση!

Η μητέρα των παιδιών, είπε: «Δεν ήθελε καθόλου να τον ακουμπάμε. Προτιμούσε να είναι μόνος του. Έκλαιγε πολύ όταν το κρατούσαμε και μου ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν ήξερα ποιο είναι το πρόβλημα».

Ενθουσιασμένοι οι χρήστες σχολίασαν θετικά την ανάρτηση της μητέρας και σημείωσαν ότι στο μέλλον τα δύο αδερφάκια θα είναι αχώριστα.

Πηγή: honey.nine.com.au

v