5 μηνών μωράκι ζυγίζει ήδη... 12 κιλά!

5 μηνών μωράκι ζυγίζει ήδη... 12 κιλά!

Ένα μωράκι πέντε μηνών έχει προκαλέσει σοκ στους χρήστες του διαδικτύου καθώς ζυγίζει ήδη... 12 κιλά! Μάλιστα, αρκετοί αναρωτήθηκαν μήπως οι γονείς του έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο ειδικό φίλτρο κάμερας για να φαίνεται τόσο μπαμπάτσικος ο γιος τους.

Το μέσο βάρος για ένα 5μηνο μωρό είναι 7 κιλά για τα κορίτσια και 7,5 κιλά για τα αγόρια αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει για τον μικρούλη Ryder! 

«Μερικοί κατηγόρησαν ότι χρησιμοποιήσαμε φίλτρο για να τον κάνουμε να φαίνεται  μεγαλύτερος απ' ότι είναι, αλλά είναι απλώς ένα μεγαλούτσικο μωρό. Κάθε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, του αγοράζουμε καινούρια ρούχα. Όλο μεγαλώνει», είπε η μητέρα του, η Chelsea.

Η κοιλιά της στην εγκυμοσύνη ήταν αρκετά μεγάλη, γι' αυτό και όταν γεννήθηκε ο Ryder δεν της έκανε εντύπωση που ζύγιζε αρκετά κιλά. Το αγοράκι της συνέχισε να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και έφτασε τα 12 κιλά στους πέντε μήνες.

«Οι συγγενείς μας σοκάρονται όταν τον παίρνουν αγκαλιά. Πρέπει να βάλουν πολλή δύναμη!»

Οι γιατροί του Ryder επιβεβαίωσαν ότι αναπτύσσεται με υγιή ρυθμό και ότι το μέγεθος του οφείλεται στα γονίδια της οικογένειας. «Ο Ryder είναι ευτυχισμένος, παιχνιδιάρης και ζωηρούλης», είπε η μαμά του και συμπλήρωσε «Όλα τα μωρά είναι διαφορετικά. Αν κάποιο είναι λίγο πιο... τσουπωτό δε σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα».

Πηγή: mirror.co.uk

v