Πήγε στα επείγοντα για έντονο πόνο στην κοιλιά και γύρισε σπίτι... μαμά!

Πήγε στα επείγοντα για έντονο πόνο στην κοιλιά και γύρισε σπίτι... μαμά!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για γυναίκες που γέννησαν όχι απλώς χωρίς να το περιμένουν, αλλά και χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι έγκυες. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται κρυπτική εγκυμοσύνη κι είναι ένα από εκείνα τα αξιοπερίεργα που δε συμβαίνουν συχνά, αλλά… συμβαίνουν.

Η 21χρονη φοιτήτρια, Abby Vollet, ένιωσε ξαφνικά αφόρητους πόνους στην κοιλιά και έσπευσε να πάει στα επείγοντα, όπου ανακάλυψε όχι μόνο ότι ήταν έγκυος αλλά και ότι ήταν... ετοιμόγεννη! Η κόρη της, Khalani, γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 2021, με επείγουσα καισαρική τομή, στις 35 εβδομάδες περίπου.

Σε συνέντευξή της, η Abby δήλωσε: «Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και δεν πήρα καθόλου βάρος. Είχα έντονες κράμπες στην κοιλιά και πονούσα αφόρητα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ! Η μητέρα μου με πήγε στα επείγοντα και εκεί μου είπαν ότι είμαι ετοιμόγεννη. Το σοκ ήταν τεράστιο! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Έκανα επείγουσα καισαρική τομή και μέσα σε 20 λεπτά το μωρό μου είχε γεννηθεί».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε που έγινε ξαφνικά μαμά, η νεαρή γυναίκα απάντησε με ειλικρίνεια «Ένιωθα άβολα. Ήμουν μικρή και δεν είχα δεσμό. Ντρεπόμουν λίγο... Ήταν τόσο ξαφνικό! Όσο ήμουν έγκυος, είχα περίοδο και δεν είχα πάρει βάρος. Δεν είχα καταλάβει τίποτα...».

Παρά το αρχικό σοκ ωστόσο, η Abby είπε ότι είναι τρισευτυχισμένη με την κόρη της, την οποία χαρακτήρισε ως το πιο εύκολο και γλυκό μωρό του κόσμου. 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v