Μαμά γέννησε μωρό (γίγαντα) 5 κιλών: «ευτυχώς έκανα καισαρική!»

Μαμά γέννησε μωρό (γίγαντα) 5 κιλών: «ευτυχώς έκανα καισαρική!»

Υπάρχουν μωράκια που γεννιούνται μικροσκοπικά και άλλα πιο... μπαμπάτσικα και αφράτα, όπως η μικρή Celia που ζύγιζε πάνω από 5 κιλά, όταν ήρθε στον κόσμο. Η μητέρα της, Helen Sellers, έπαθε σοκ όταν την αντίκρυσε για πρώτη φορά, αλλά και η μαία τής είπε ότι η κόρη της ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μωρά που έχει δει ποτέ. 

Η Helen παραδέχτηκε ότι η κοιλιά της στην εγκυμοσύνη ήταν τεράστια και μάλιστα, κάποιοι αναρωτιούνταν αν κυοφορεί δίδυμα. «Υπήρχε μια κυρία στη δουλειά που με ρωτούσε αν είμαι σίγουρη ότι περιμένω ένα μωρό και όχι δίδυμα».

Οι γιατροί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του διαβήτη κύησης καθώς οι εξετάσεις της στην εγκυμοσύνη ήταν αρνητικές.

Μιλώντας για την γέννηση της κόρης της, η μητέρα είπε ότι δεν ήταν μόνο η ίδια σοκαρισμένη από το βάρος της αλλά και οι γιατροί και οι νοσοκόμες. «Θυμάμαι τις μαίες να αστειεύονται για το πόσο μεγάλη είναι! Μάλιστα, έρχονταν διάφορες νοσοκόμες να τη δουν, επειδή δεν είχαν ξαναδεί τέτοιο μωρό».

Στην αρχή η Helen ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά, τελικά όμως έφερε την κόρης της στον κόσμο με καισαρική. «Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά ευτυχώς που έκανα καισαρική γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα».

Όπως ήταν φυσικό, τα μωρουδιακά ρούχα που η είχε πάρει η μαμά της Celia, δεν της έκαναν γι' αυτό και η Helen είπε ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να τα βγάλει απ' το πακέτο.

Πηγή: thesun.co.uk

v