Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ

Σαββιδάκης: Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, Γιάννης Σαββιδάκης. Ωστόσο, κάποιες από τις δηλώσεις τους όσον αφορά την απόκτηση οικογένειας και την υιοθεσία, προκάλεσαν αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι είναι το πιο σημαντικό για εκείνον, ο τραγουδιστής απάντησε: «Τα πάντα για μένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου. Αυτό που σίγουρα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς είναι η οικογένεια μου και η μουσική». Ωστόσο, συμπλήρωσε πας «είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά γιατί εσύ θες να τα κάνεις, όπως είναι πολύ εγωιστικό να υιοθετείς παιδιά, επειδή εσύ θέλεις παιδιά».

Η δήλωση του Γιάννη Σαββιδάκη δεν πέρασε ασχολίαστη απόν παρουσιαστή Κώστα Τσούρo, o οποίος μετά την προβολή του αποσπάσματος είπε χαρακτηριστικά: «Οι δύο περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, νομίζω έκανε λάθος ότι τις έβαλε και τις δύο στο ίδιο τσουβάλι. Το να αποκτήσεις παιδί επειδή εσύ θες παιδί εγωιστικά και εγώ συμφωνώ σε αυτό το σκέλος ότι δεν πρέπει. Πολλές φορές η κοινωνία επιτάσσει ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά και μας βάζουν σε αυτό, χωρίς κάποιος να ξέρει αν θέλει. Αν δεν θες συνειδητά να γίνεις γονιός καλύτερα να μη γίνεσαι. Στο θέμα της υιοθεσίας, το να πάρεις αυτή την απόφαση είναι μια ένδειξη μεγάλου θάρρους και καταρρίπτεις τον εγωισμό σου για να υιοθετήσεις ένα παιδί».

Πηγή: protothema.gr

v