Το Making Off της δημοφιλούς καμπάνιας του Μασούτη θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Το Making Off της δημοφιλούς καμπάνιας του Μασούτη θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Είναι σίγουρο ότι όλοι έχουμε δει κάποια στιγμή στις οθόνες μας τους 2 πραγματικά αξιαγάπητους μικρούς πρωταγωνιστές της καμπάνιας, με την οποία ο Μασούτης γιόρτασε τα 45 χρόνια του δίπλα σε κάθε οικογένεια.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα παραμυθιού, ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, οι δύο λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, αποφασίζουν να παντρευτούν και μοιράζονται με όλους εμάς τα μεγάλα τους σχέδια.  Να κάνουν τραπέζια στους... λούτρινους καλεσμένους τους, να φροντίζουν το μωρό τους το δεινοσαυράκι και να παίζουν ανέμελα με τον σκύλο τους, κι ας κάνει τα πάντα μούσκεμα!

Το γέλιο, η ατμόσφαιρα χαράς και μία γλυκιά αίσθηση που κυριαρχεί σε όλη την καμπάνια, κορυφώνονται σε ένα νέο video με το making off των γυρισμάτων στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι καλύτερες backstage στιγμές από τα γυρίσματα με τους δύο μικρούς πρωταγωνιστές, την τσαχπίνα κι εύθυμη Νάγια και τον πιο σοβαρό κι οργανωτικό Χάρη (όπως είναι τα ονόματά τους στην πραγματική ζωή).

Ας δούμε λοιπόν στο video που ακολουθεί, συγκεντρωμένες, τις πιο χαρακτηριστικές backstage στιγμές από τα γυρίσματα της δημοφιλούς αυτής καμπάνιας κι ας χαρούμε με την ψυχή μας για μια φορά ακόμη με τις αστείες στιγμές, τα γέλια και τα πειράγματα ανάμεσα στους δύο υπέροχους μικρούς πρωταγωνιστές αλλά και τον σκηνοθέτη!

v