«Η κόρη μου είναι τόσο τσουπωτή που ζύγιζε 10 κιλά στους 4 μήνες!»

«Η κόρη μου είναι τόσο τσουπωτή που ζύγιζε 10 κιλά στους 4 μήνες!»

Η Soli πολύ συχνά μοιράζεται βίντεο με την αξιολάτρευτη κόρη της, Lily, στο TikTok, η οποία έχει αποκτήσει μια τεράστια βάση θαυμαστών χάρη στα... «παχάκια» της. Η μικρούλα ήταν τσουπωτή απ' όταν γεννήθηκε και μάλιστα, στους 4 μήνες έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 10 κιλά!

Η μικρή Lily μπορεί να έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων οπαδών, όμως έχει δεχτεί και σκληρή κριτική από διάφορους χρήστες της πλατφόρμας του TikTok, οι οποίοι απευθύνονται στη μητέρα της με σκληρά λόγια, λέγοντάς της ότι δεν την προσέχει και γι' αυτό είναι τόσο παχουλή.

«Η κόρη μου είναι τόσο τσουπωτή που όταν ήταν 4 μηνών ζύγιζε σχεδόν 10 κιλά» δήλωσε η Soli σ' ένα βίντεο εξηγώντας ότι το μέγεθος του μωρού της οφείλεται αποκλειστικά στα «γονίδια της οικογένειας και το μητρικό γάλα». Όπως ήταν φυσικό έγινε αμέσως viral με το βίντεό της να έχει πάνω από 15εκατομμύρια προβολές.

@lalalilylim Cheeks kept getting in the way. #babytiktok #fypシ #EatFreshRefresh #chubbybaby #babiesoftiktok #momsoftiktok #cutebaby #fatbaby #asianbaby ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

Αρκετοί από τους θαυμαστές ωστόσο έσπευσαν να υπερασπιστούν τη μητέρα και την κόρη της, ειδικά όταν γράφτηκαν στα σχόλια χαρακτηρισμοί όπως «χοντρή» και «υπέρβαρη».

«Μην ακούτε τους αρνητικούς ανθρώπους εδώ μέσα, το μωρό σας είναι υγιές και ευτυχισμένο Αυτό είναι το μόνο που μετράει και είναι πανέμορφη», έγραψε μία χρήστης ενώ ένας άλλος είπε «Δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα σε ένα παιδί 4 μηνών. Πώς θα αναπτυχθεί;».

Πηγή: thesun.co.uk

v