53χρονος βίασε την 6χρονη ανιψιά του – το ανακάλυψε καθηγήτριά της 8 χρόνια μετά

53χρονος βίασε την 6χρονη ανιψιά του – το ανακάλυψε καθηγήτριά της 8 χρόνια μετά

Ακόμα ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν μία καθηγήτρια βοήθησε μαθήτριά της να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. 

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες μέρες στο χώρο σχολείου, όταν μια καθηγήτρια, που προφανώς καιρό τώρα είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει σε μία από τις μαθήτριές της, κατάφερε να κάνει μια ανοικτή και εμπιστευτική συζήτηση μαζί της.

Εκεί το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό της ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα το θείο της.

Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Όταν ήταν 6 ετών

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ σύντομα από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Άμεσα και αυθημερόν ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου.

Το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 και τότε ήταν 6 ετών.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v