14χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - έπεσε από παιχνίδι 137 μέτρων

14χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - έπεσε από παιχνίδι 137 μέτρων

Ένα 14χρονο βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ του Ορλάντο στις ΗΠΑ, όταν έπεσε από παιχνίδι συνολικού ύψους 137 μέτρων, το λεγόμενο «Orlando FreeFall», που περιγράφεται από τους χειριστές του ως ο ψηλότερος «πύργος πτώσης» σε λούνα παρκ στον κόσμο.

Το «Orlando FreeFall» φέρνει με αργό ρυθμό τους αναβάτες προς την κορυφή του πύργου πριν τους ρίξει προς τα κάτω με ταχύτητες που φτάνουν τα 120 χιλιόμετρα. Όσο πλησιάζουν προς το έδαφος η ταχύτητα επιβραδύνεται.

Τη νύχτα του θανάτου του 14χρονου Tyre Sampson το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, μάρτυρας  ανέφεραν ότι είδαν ένα άτομο να πέφτει από τον «πύργο πτώσης». Οι Αρχές διαπίστωσαν πως επρόκειτο για ένα έφηβο αγόρι που, μετά την πτώση του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το πώς συνέβη η τραγωδία. Ένα γραφικό βίντεο που έδειχνε το ατύχημα κυκλοφόρησε αρχικά στο διαδίκτυο, αλλά οι περισσότερες αναρτήσεις έχουν διαγραφεί.

Πηγή: insidethemagic.net

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v