Πιτσιρίκα πιάστηκε στα πράσα να τρώει κρυφά σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Πιτσιρίκα πιάστηκε στα πράσα να τρώει κρυφά σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Τα νηπιάκια βρίσκουν τις πιο απίστευτες κρυψώνες, ειδικά όταν έχουν κάνει κάποια σκανταλιά. Επειδή είναι μικρούλια, όμως, δεν μπορούν να καλύψουν τα ίχνη τους! Αυτό συνέβη και στη Dylan, η οποία έχει λατρεία στις ανθυγιεινές (και άρα απαγορευμένες!) λιχουδιές, που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να τσιμπολογάει γαριδάκια κλεισμένη...στο ντουλάπι της κουζίνας.

Ο μπαμπάς της μικρής, ο οποίος αποκαλεί την κόρη του «κλέφτρα των σνακ», ανάρτησε στην πλατφόρμα του Tik Tok το ξεκαρδιστικό βιντεάκι της κόρης του, εξηγώντας ότι τίποτα δεν σταματάει τη Dylan από το να γεμίσει την κοιλίτσα της.

@snackbandits Her and her @Chester #snackbandits #food #eat #kids #hideandseek ♬ original sound - Snackbandits ℠

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μπαμπάς αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην κουζίνα όταν βλέπει την πόρτα του ψυγείου να είναι ορθάνοιχτη. Ακριβώς δίπλα μπροστά από ένα ντουλάπι παρατηρεί στο πάτωμα μια ανοιχτή σακούλα, από την οποία ξεχειλίζουν γαριδάκια. Αμέσως φωνάζει το όνομα της κόρης του γιατί ξέρει ότι κρύβεται μέσα σε αυτό! Το νηπιάκι ανοίγει την πόρτα του ντουλαπιού μασουλώντας ένα γαριδάκι και ενοχλημένη την ξανακλείνει.

Οι χρήστες στο διαδίκτυο βρήκαν την αντίδραση της μικρής ξεκαρδιστική και σχολίασαν θετικά το βίντεο, το οποίο από τη στιγμή που ανέβηκε μέχρι σήμερα μετράει χιλιάδες προβολές.

Πηγή: honey.nine.com.au

v