Δεν έχω περίοδο από τότε που γέννησα, πριν από 2 μήνες. Είναι φυσιολογικό; 

Δεν έχω περίοδο από τότε που γέννησα, πριν από 2 μήνες. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Γεια σας. Πριν από δύο μήνες γέννησα με καισαρική το τρίτο μου παιδάκι. Έκανα και απολίνωση αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει περίοδος είναι φυσιολογικό;
Απάντηση:

Δεν μου γράφετε αν θηλάζετε που είναι ο βασικός λόγος να μην υπάρχει περίοδος . Η απολίνωση δεν παίζει κανένα ρόλο για το αν έχετε ή όχι περίοδο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v