Πέταξαν το μωρό τους σε πισίνα χωρίς να του φορέσουν μπρατσάκια για να μάθει κολύμπι!

Πέταξαν το μωρό τους σε πισίνα χωρίς να του φορέσουν μπρατσάκια για να μάθει κολύμπι!

Ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει έναν μπαμπά να πετάει το 14 μηνών μωρό του στην πισίνα χωρίς μπρατσάκια ή σωσίβιο για να μάθει να κολυμπάει, έχει γίνει ήδη viral και έχει διχάσει όσους το είδαν.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου από τη μαμά του μωρού, Simone Christensen, η οποία έγραψε: «Ξέρω ότι φαίνεται τρομακτικό, αλλά είναι ένας τρόπος όχι μόνο να μάθει να κολυμπάει αλλά και να σωθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!».

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 52 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 4 εκατομμύρια likes. Επίσης, έλαβε περίπου 62.000 σχόλια από θεατές, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν ως προς το εάν τα μωρό έπρεπε ή όχι να υποβληθεί σε μια τέτοια δοκιμασία. 

@simonecchristensen I know it looks scary but because of these classes she can save herself in an emergency! #swimbaby #swimsafety #momsoftiktok #babytok #swimming #TurboTaxAlphorn ♬ Funny Song - Cavendish Music

Στο βίντεο, φαίνεται ο μπαμπάς ο οποίος παίρνει την κόρη του Christensen, η οποία είναι ντυμένη, και την πετάει μέσα σε μια πισίνα. Ακριβώς δίπλα ήταν η μαμά του κοριτσιού. Το μωράκι, κατάφερε να τα βγάλει πέρα μόνο του καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγάζει το κεφάλι του από το νερό και λίγο αργότερα φαίνεται να επιπλέει ανάσκελα στην επιφάνεια του νερού.

Πηγή: newsweek.com

v