Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε ενώ έκανε μπάνιο!

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε ενώ έκανε μπάνιο!

Η Dimitty και ο σύζυγός τους, γονείς ενός 5χρονου αγοριού κι ενός 3χρονου κοριτσιού, θεωρούσαν την οικογένειά τους ολοκληρωμένη και δεν είχαν σκοπό να κάνουν τρίτο παιδί. Η ζωή τους κυλούσε κανονικά κι η Dimitty δεν είχε υποψιαστεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο πως ήταν ξανά έγκυος.

Η Dimitty, που είχε κανονικά περίοδο, είχε πάρει μερικά κιλά αλλά δεν ανησύχησε καθώς το βάρος της αυξομειώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Επιπλέον, έναν μήνα πριν τον αναπάντεχο τοκετό είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Ήμουν 1000% σίγουρη πως δεν είμαι έγκυος», εξηγεί. «Μάλιστα, έξι εβδομάδες πριν τον τοκετό έβγαλα μια ακτινογραφία λόγω ενός ατυχήματος και λίγες μέρες μετά πέταξα με αεροπλάνο. Έκανα, δηλαδή, τα ακριβώς αντίθετα απ’ όσα επιτρέπονται σε μια εγκυμοσύνη». 

Τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου, γύρω στις 1.30 π.μ., ο σύζυγος της Dimitty την άκουσε να φωνάζει από το μπάνιο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Εκεί, είδε τη γυναίκα του μέσα στο ντουζ, γεμάτη αίματα, να κρατά ένα νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της. 

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Dimitty δεν ένιωθε πολύ καλά και έβαλε τα άλλα δύο παιδιά της για ύπνο νωρίς για να ξαπλώσει. «Γύρω στη 1:00 το πρωί ξύπνησα και ένιωθα άβολα», εξηγεί. «Πονούσα στην κοιλιά και πήγα να κάνω ένα ντουζ μήπως νιώσω καλύτερα. Ενώ βρισκόμουν στο ντουζ, ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, είναι να πιάνω το κεφάλι ενός μωρού». Η  Dimitty, σε κατάσταση απόλυτου σοκ, κάθισε στο πάτωμα και μετά από ένα τελευταίο σπρώξιμο, γεννήθηκε ο μικρός Harvey.

Το ζευγάρι πανικόβλητο κάλεσε ένα ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε περίπου 15 λεπτά αργότερα, και από κει κι έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους! Μάλιστα τα αδελφάκια του Harvey ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη που τους έκαναν οι γονείς τους, παρά της ανησυχίες της Dimitty για την αναπάντεχη αλλαγή στην οικογένεια.  

Σήμερα, το ζευγάρι νιώθει ευτυχισμένο με το νέο του μωράκι, ενώ φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να τους βοηθήσουν καθώς δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένοι για μία τέτοια εξέλιξη!

Πηγή: thesun.co.uk

v