Έγινε 1η φορά μαμά στα 49: «η μητρότητα ήρθε σαν θαύμα μετά από πολλές αποβολές»

Έγινε 1η φορά μαμά στα 49: «η μητρότητα ήρθε σαν θαύμα μετά από πολλές αποβολές»

Ένα ζευγάρι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατάφεραν να γίνουν επιτέλους γονείς μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και την επιβεβαίωση των γιατρών πως δεν θα αποκτήσουν ποτέ ένα δικό τους παιδί… Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια γι’ αυτούς και πριν δύο χρόνια, απέκτησαν το μωράκι που ονειρεύονταν.

Όταν η συντετριμμένη μαμά βίωσε μία αποβολή στα 41 της, την τελευταία έπειτα από πολλές, οι γιατροί της είπαν πως δεν θα γίνει ποτέ μαμά, όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, στην σελίδα Vintage Parents. 

Παρά τις μηδαμινές πιθανότητες να γίνει μητέρα, όμως, η γυναίκα δεν αποδέχτηκε έτσι απλά τη μοίρα της και στα 49 της κατάφερε να υιοθετήσει μαζί με τον άντρα της ένα νεογέννητο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε κάνει αίτηση υιοθεσίας πριν αρκετό καιρό αλλά μόλις πριν δύο χρόνια έλαβαν ένα μήνυμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες που τους ρωτούσαν αν εξακολουθούσαν να θέλουν να γίνουν θετοί γονείς. 

Φυσικά, άδραξαν την ευκαιρία και πολύ σύντομα κρατούσαν το μωράκι τους στην αγκαλιά τους. «Όπως και να έρθει η μητρότητα, είναι θαύμα», ανέφερε η 51χρονη πλέον γυναίκα που απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας. 

Αρκετοί έσπευσαν να την επικρίνουν για την απόφασή της να γίνει μαμά σε αυτή την ηλικία αποκαλώντας την εγωίστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κόρη τους θα υποφέρει επειδή οι γονείς της θα είναι αρκετά μεγάλοι πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο. 

Ωστόσο, οι περισσότεροι τη συμβούλευσαν να αγνοήσει τα κακόβουλα σχόλια των επικριτών της, συγχαίροντάς την  για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα ορφανό παιδάκι και να του δώσει την ευκαιρία να μεγαλώσει με μια παντοτινή οικογένεια που την αγαπάει. 

Πηγή: thesun.co.uk

v