32χρονη υιοθέτησε 6 αδερφούλες για να μεγαλώσουν όλες μαζί!

32χρονη υιοθέτησε 6 αδερφούλες για να μεγαλώσουν όλες μαζί!

Η μητρότητα ήταν κάτι που πάντα ονειρευόταν η Lacey Dunkin και η απόφασή της να γίνει θετή μητέρα ενός κοριτσιού, άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της με τρόπο που δεν είχε φανταστεί ποτέ!

Λίγο αφού η 32χρονη Lacey υπέγραψε τα χαρτιά για την υιοθεσία ενός ορφανού κοριτσιού, δέχτηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπου την ενημέρωσαν πως το κοριτσάκι που υιοθέτησε είχε ακόμα 4 αδερφές που ζητούσαν σπίτι. 

Η Lacey, χωρίς δεύτερη σκέψη, συμφώνησε να γίνει η μητέρα τους και να δημιουργήσει ένα σταθερό και στοργικό περιβάλλον για τα 5 κοριτσάκια. Το ταξίδι της υιοθεσίας, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αφού 9 μήνες αργότερα, η βιολογική μητέρα των 5 παιδιών γέννησε ακόμα ένα κοριτσάκι το οποίο της ζήτησαν να υιοθετήσει. 



Στην αρχή, μάλιστα, η βιολογική μητέρα των 6 πια κοριτσιών θέλησε να τα κρατήσει η ίδια αλλά λίγο αργότερα, αποφασίζοντας πως θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της, τηλεφώνησε στην Lacey και της ζήτησε να τα αναλάβει. Εκείνη, φυσικά, δέχτηκε, αφού είχε ήδη δεθεί με τις αδερφούλες και της όσο δεν ήταν μαζί της, της έλειπαν. 

«Μου φέρνουν τόση χαρά», λέει σήμερα η Lacey που, με τη βοήθεια των γονιών της μεγαλώνει τις κόρες της. «Η ζωή μου θα ήταν άδεια και βαρετή χωρίς αυτές. Είναι τιμή μου να είμαι η μητέρα τους».

Η Lacey Dunkin ζει με τις κόρες της, τις οποίες αγαπάει και φροντίζει σαν δικές της, και μαζί έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. 

Πηγή: lifehack.org

v