Πήγε στο νοσοκομείο γιατί πονούσε στα νεφρά και γύρισε στο σπίτι... μαμά!

Πήγε στο νοσοκομείο γιατί πονούσε στα νεφρά και γύρισε στο σπίτι... μαμά!

Η Rachael Fogarty, η οποία πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος, μέχρι που πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο επειδή νόμιζε πώς είχε πρόβλημα στα νεφρά της.

Η νεαρή μητέρα από το Λίβερπουλ δεν είχε ποτέ της σταθερή περίοδο και έτσι δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος, μέχρι που μια μέρα τον Νοέμβριο αισθάνθηκε τρομερούς πόνους. Ήταν πεπεισμένη ότι είχε κάποιο πρόβλημα στα νεφρά και μόνο όταν πήγε στο νοσοκομείο ανακάλυψε τα ευχάριστα νέα.

«Έχω πολυκυστικές ωοθήκες και έχει περάσει και ολόκληρος χρόνος χωρίς να έχω περίοδο. Δεν πήγαινε το μυαλό μου στην εγκυμοσύνη. Όταν πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και τους ενημέρωσα για τους πόνους που ένιωθα, μού είπαν ότι πιθανώς να έχω πάθει κάποια λοίμωξη στα νεφρά. Μόνο όταν χειροτέρεψαν και δεν άντεχα άλλο πήγα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Τότε ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος!

Αμέσως τηλεφώνησα στη μητέρα μου που δεν μπορούσε να το πιστέψει και στη συνέχεια στον σύντροφό μου που ήταν εξίσου σοκαρισμένος με εμένα. Λίγο αργότερα, ο γιος μου γεννήθηκε με καισαρική τομή».

Η Fogarty αντιμετώπισε επιπλοκές στον τοκετό και λίγο μετά κόλλησε κορονοϊό, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν επισκίασε την ευτυχία της.

Πηγή: tyla.com

v