Έσπασαν τα νερά της στο σπίτι και την ξεγέννησε ένας αστυνομικός!

Έσπασαν τα νερά της στο σπίτι και την ξεγέννησε ένας αστυνομικός!

Το μωράκι της οικογένειας Rukis ήταν αρκετά βιαστικό και δεν περίμενε να γεννηθεί την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού που ήταν 20 Aπριλίου. Αντίθετα, ήρθε στον κόσμο δέκα ημέρες νωρίτερα στο σπίτι του με τη βοήθεια ενός καλόκαρδου αστυνομικού που βοήθησε τη μαμά του.

 

Ο Alex Rukis είπε ότι η σύζυγός του ξύπνησε αργά το βράδυ στις 10 Απριλίου, έχοντας συσπάσεις με διαφορά πέντε λεπτών. Λίγο αργότερα έσπασαν τα νερά της και οι δυο τους προετοιμάστηκαν για το ενδεχόμενο να γεννηθεί ο γιος τους στο σπίτι.

Κάλεσαν το ασθενοφόρο και την αστυνομία και όσο περίμεναν η Christine Rukis, η οποία είναι νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ νεογνών, έδωσε εντολή στον σύζυγό της να ετοιμάσει πετσέτες καθώς εκείνη προετοιμαζόταν για τον τοκετό στο πάτωμα του μπάνιου.

Για καλή τους τύχη, έφτασε γρήγορα ένας αστυνομικός ο Justin Pesch, ο οποίος αμέσως ανέλαβε να ξεγεννήσει την ετοιμόγεννη μητέρα, παρόλο που δεν το είχε κάνει ποτέ ξανά στη ζωή του.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να ηρεμήσει την μαμά και να την καθοδηγήσει. «Της έλεγα να χαλαρώσει όσο μπορεί και να πάρει βαθιές αναπνοές. Λίγο μετά γεννήθηκε το αγοράκι. Είδα το κεφάλι, τα μάτια και τη μύτη του. Τον έπιασα, τον τύλιξα σε μια πετσέτα και τον ακούμπησα στο στήθος της μαμάς του. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία».

Ο Pesch θαύμασε την Christine για το θάρρος και την ψυχραιμία της και την χαρακτήρισε «πολεμίστρια». Μαμά και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και είναι υγιείς.

Η μαμά τόνισε πως ο τοκετός ήταν πολύ γρήγορος. Τα νερά της έσπασαν στις 11:47 μ.μ. και ο Mason γεννήθηκε στις 11:54 μ.μ. Πρόσθεσε ακόμη, ότι οι τοκετοί των δύο μεγαλύτερων αγοριών της διήρκεσαν ώρες.

Όσον αφορά τον σωτήρα της δήλωσε ότι εξεπλάγη από το πόσο ήρεμος και ικανός ήταν, ενώ τόνισε ότι θα του είναι για πάντα ευγνώμων.

Πηγή: eu.jsonline.com

v