Μπέμπης που δεν έχει χρονίσει ακόμα, ζυγίζει ήδη 14 κιλά!

Μπέμπης που δεν έχει χρονίσει ακόμα, ζυγίζει ήδη 14 κιλά!

Ο Kason Priego μπορεί να είναι μόλις 11 μηνών, αλλά φοράει ρουχαλάκια που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, καθώς ζυγίζει ήδη 14 κιλά! Το χαμογελαστό μωράκι τραβάει τα βλέμματα πάνω του όπου κι αν πηγαίνει και πραγματικά ξεγελάει τους πάντες λόγω μεγέθους αφού μοιάζει με... τρίχρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας του στη The Post, όταν γεννήθηκε o Kason ζύγιζε 3 κιλά και 500 γραμμάρια, αλλά ύστερα από δύο μήνες άρχισε να παίρνει απότομα βάρος μέχρι που έφτασε τα 14 κιλά, χωρίς να έχει χρονίσει ακόμα.

«Πολλοί με σταματούν στον δρόμο για να μου πουν πόσο χαριτωμένος είναι ο γιος μου. Μόλις με ρωτούν την ηλικία του μένουν με το στόμα ανοιχτό! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι ούτε 1 έτους», είπε και συμπλήρωσε ότι και τα άλλα της παιδάκια ήταν μεγάλα σε μέγεθος. Δήλωσε ωστόσο, ότι μόλις άρχισαν να δραστηριοποιούνται έχασαν πολλά κιλά.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο γιος της πρόσφατα ξεκίνησε τη φόρμουλα και ότι το μέγεθός του δεν σχετίζεται με κακή διατροφή και ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα υγιής!

Πηγή: nypost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v