«H εγκυμοσύνη μου στα 20 δεν ήταν ατύχημα, ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής μου»

«H εγκυμοσύνη μου στα 20 δεν ήταν ατύχημα, ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής μου»

Η Maisie Crompton είναι μια 20χρονη κοπέλα που έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν στην καραντίνα ξεκίνησε την δική της επιχείρηση με την ονομασία «Totes For You», όπου πουλάει τα κεντήματά της. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση αποκάλυψε στους ακολούθους της ότι είναι έγκυος και δέχτηκε άκομψα σχόλια του τύπου αν η εγκυμοσύνη της ήταν ατύχημα λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Με απόλυτη ψυχραιμία και πολύ γλυκό τρόπο η Maisie απάντησε στα πικρόχολα σχόλια και κέρδισε για άλλη μια φορά τον θαυμασμό και την αγάπη του κοινού της.

«Είμαι 20 χρονών και καταλαβαίνω ότι κάποιοι με θεωρούν πολύ μικρή για να γίνω μητέρα. Το μωράκι μας όμως δεν είναι ατύχημα, ούτε θα το χαρακτηρίζαμε ποτέ έτσι. Ήταν η πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μας», είπε η μέλλουσα μαμά.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η λέξη «ατύχημα» είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το θέλεις, ενώ στην περίπτωσή της η εγκυμοσύνη της ήταν απλώς απρογραμμάτιστη και έφερε τεράστια χαρά σε εκείνη και τον σύντροφό της γι' αυτό και χαρακτηρίζει το μωρό της ως την πιο τέλεια έκπληξη που της έκανε η ζωή.

@maisie_crompton Why our baby isn’t an accident… 🥱#mumsunder21 #storytime #youngmum #pregnancyjourney #unplannedpregnancy ♬ original sound - Maisie

Οι χρήστες της πλατφόρμας του Tik Tok έσπευσαν να συγχαρούν την Maisie τόσο για τα χαρμόσυνα νέα, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ξεκαθάρισε τη θέση της. Μάλιστα, πολλές νέες μητέρες ταυτίστηκαν μαζί της και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους.

Μια γυναίκα έγραψε: «Άλλο απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη και άλλο ανεπιθύμητη!», ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: «Υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός ατυχήματος και μιας έκπληξης! Μπράβο σου που το εξήγησες τόσο όμορφα».

Πηγή: thesun.co.uk

v