Γέννησε ξαφνικά στο σπίτι της μαμάς της: «δεν ένιωσα κανένα πόνο!»

Γέννησε ξαφνικά στο σπίτι της μαμάς της: «δεν ένιωσα κανένα πόνο!»

Μια μητέρα δύο παιδιών καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο της μωράκι με έναν απροσδόκητο τρόπο: γέννησε ξαφνικά στο μπάνιο του σπιτιού της μητέρας της και μάλιστα, δεν πόνεσε καθόλου!

Ο μικρός Luca αποφάσισε να έρθει στον κόσμο μία μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού, κοψοχολιάζοντας τόσο την μητέρα του όσο και την γιαγιά του, Dreama Kessick, η οποία κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.

Περιγράφοντας αργότερα τα γεγονότα στο WSAZ η Kessick είπε, ότι όταν η κόρη της πήγε στο μπάνιο, δεν έδωσε σημασία. Μόνο όταν άκουσε τις φωνές της συνειδητοποίησε ότι κάτι είχε συμβεί. Τότε, ανέβηκε στον πάνω όροφο όπου βρισκόταν η τουαλέτα και είδε την κόρη της να κρατάει στα χέρια το μωρό της.

«Δεν ένιωσα κανένα πόνο, ούτε κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμη να γεννήσω. Ξαφνικά γεννήθηκε το μωρό και τελευταία στιγμή κατάφερα να το πιάσω πριν πέσει στο πάτωμα», είπε η μητέρα.

Η Kessick δήλωσε ότι στην αρχή τρόμαξε γιατί το εγγόνι της δεν φαινόταν να αναπνέει, αλλά η κόρη της του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και  ο μικρός Luca συνήλθε αμέσως. Αμέσως, η γιαγιά κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη μαμά και το μωρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας.

Η Kessick εξομολογήθηκε ότι είχε ένα προαίσθημα ότι το τρίτο της εγγόνι θα γεννιόταν εκτός νοσοκομείου, ωστόσο δεν περίμενε με τίποτα ότι θα συνέβαινε στο ίδιο της το μπάνιο!

Πηγή: wsaz.com

v