Βρέθηκε σώο μωράκι 3 μηνών που το είχαν απαγάγει! 

Βρέθηκε σώο μωράκι 3 μηνών που το είχαν απαγάγει!

Η αστυνομία στη Βόρεια Καλιφόρνια βρήκε ένα μωρό 3 μηνών, το οποίο φέρεται να είχε απαχθεί από το διαμέρισμα της οικογένειάς του τη Δευτέρα, καθώς η γιαγιά του ξεφόρτωνε τα ψώνια του σουπερμάρκετ από το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Χοσέ, Christian Camarillo, η γιαγιά πρόσεχε το βρέφος όσο η μητέρα του ήταν στη δουλειά. Μόλις είχαν επιστρέψει στο σπίτι έπειτα από μια βόλτα στο παντοπωλείο της γειτονιάς, όταν συνέβη το περιστατικό.

Η γιαγιά άφησε το εγγόνι της στο σπίτι για περίπου δύο λεπτά μέχρι να πάρει τα ψώνια από το αυτοκίνητο και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα κάποιος μπήκε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα δείχνει, σύμφωνα με τις αρχές, έναν άνδρα να περπατάει κουβαλώντας ένα μωρό. Παρόλο που η οικογένεια δεν αναγνώρισε τον ύποπτο η αστυνομία δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος άντρας μαζί με άλλους δύο, έχουν κάποια σχέση με την οικογένεια. Ωστόσο, ακόμα προσπαθούν να προσδιορίσουν ποια είναι αυτή, ενώ το κίνητρο της απαγωγής δεν είναι σαφές.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η αστυνομία του Σαν Χοσέ ανέφερε ότι οι αστυνομικοί, αλλά και πράκτορες του FBI χτένισαν όλη την περιοχή μέχρι να βρούνε το μωράκι, το οποίο εντόπισαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και το επέστρεψαν σώο στην οικογένειά του.

Πηγή: nbcnews.com

v