8χρονος έμαθε στην 4χρονη αδερφούλα του να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές!

8χρονος έμαθε στην 4χρονη αδερφούλα του να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές!

Πριν λίγες μέρες η Brook, μια μαμά τριών παιδιών από την Αμερική, κοίταξε από το παράθυρο της κουζίνας και είδε να ξετυλίγεται μπροστά της ένα γλυκό θέαμα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Συγκεκριμένα, ένα απόγευμα του Μαρτίου, η Brook είχε αφήσει δύο από τα τρία της παιδιά να παίξουν στον κήπο. Κάποια στιγμή, έριξε μια ματιά από το παράθυρο για να βεβαιωθεί πως παίζουν με ασφάλεια, και τότε είδε τον 8χρονο γιο της να μαθαίνει ποδήλατο στην 4χρονη κόρη της. 

«Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ο τρόπος που την δίδασκε», είπε η μητέρα. «Την κρατούσε τρυφερά και της έδειχνε πώς να κάνει πετάλι. Καθ’ όλη τη διάρκεια, κρατούσε με προσοχή το ποδήλατο και της έδινε σαφής οδηγίες. Λίγο αργότερα, η κόρη μου έκανε ποδήλατο χωρίς βοηθητικές!». 



Η Brook, συγκινημένη από το δέσιμο που έχουν τα δύο αδέρφια, σήκωσε κατευθείαν το κινητό της τηλέφωνο και απαθανάτισε το… μάθημα σε ένα βίντεο. Στη συνέχεια το ανάρτησε περήφανη στον λογαριασμό της στο Instagram και το βίντεο συγκέντρωσε μέσα σε λίγη ώρα πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και χιλιάδες θετικά σχόλια. 

Οι περισσότεροι που είδαν το βίντεο επαίνεσαν τόσο το αγοράκι, αποκαλώντας τον «υπέροχο αδερφό», όσο και την μητέρα που μεγαλώνει τόσο δεμένα και υποστηρικτικά αδέρφια. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v