Φραγκούλης: «θέλω να γίνω ανάδοχος γονιός για να δώσω σε ένα παιδί όσα στερήθηκα εγώ»

Φραγκούλης: «θέλω να γίνω ανάδοχος γονιός για να δώσω σε ένα παιδί όσα στερήθηκα εγώ»

Στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 «Κυψέλη» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο καταξιωμένος τενόρος και ηθοποιός Μάριος Φραγκούλης και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και την επιθυμία του να γίνει ανάδοχος γονιός.

Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Φραγκούλης αναφέρθηκε στην περίοδο που οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον αφήσουν στη θεία του στην Αθήνα να τον μεγαλώσει: «Επειδή στην Αφρική υπήρχε πολλή βία, μια ανασφάλεια, χωριστήκαμε κάπως», είπε και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου πήρε τον αδερφό μου, εγώ έμεινα στην Αθήνα, κάτι το οποίο θα ήταν για μερικούς μήνες και τελικά τους είδα ξανά όταν ήμουν 8,5 χρονών. Έμεινα με τη θεία μου για όλη μου τη ζωή. Υπήρχε η ανάγκη να επιστρέψω στη μητέρα μου. Τον πρώτο καιρό πιο πολύ από εμένα γιατί υπήρχε ένα σχετικό bullying γιατί στο σχολείο έλεγα θα έρθει η θεία μου να με πάρει και με ρωτούσαν αν έχω μαμά. Τα παιδιά είναι αρκετά σκληρά.
 
«Με πείραζε. Έλεγα στη θεία μου ότι θέλω να τη λέω μαμά και μου έλεγε ότι έχεις μητέρα, θα έρθει, σε αγαπάει. Το είχαμε σαν μυστικό, την κοιτούσα και ήταν σαν να την λέω μητέρα. Μου στάθηκε πάρα πολύ. Ήταν πολύ σοβαρή κυρία. Με πήγαινε σε συναυλίες κάθε Κυριακή πρωί [...] Με στεναχωρούσε πολύ. Επέστρεφα από το σχολείο κι έλεγα θέλω να σε λέω μητέρα. Υπήρχε αυτή η σύγκρουση.

Ένιωθα ότι με έχουν εγκαταλείψει, ότι κάτι έγινε και δεν ήρθαν να με πάρουν. Ένιωθα πολλές φορές τύψεις. Γιατί ήμουν ζωηρό παιδί, πολύ αυθόρμητος. Αγαπούσα πολύ το παιχνίδι, έσπαγα βάζα στο σπίτι. Έλεγα μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που με άφησαν οι γονείς μου. Νόμιζα ότι εγώ έφταιγα που χωρίστηκε η οικογένειά μου. Το κακό ήταν ότι χωρίστηκα με τον αδερφό μου που ήμασταν πολύ δεμένοι» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Με τα ξαδέρφια μου που έζησα μαζί τους έγιναν τα δικά μου αδέρφια. Δεν μου έλειψε η αγάπη και η οικογένεια όσο η φυσιολογική μου οικογένεια. Οι άνθρωποι μου. Που τελικά οι άνθρωποι μου ήταν ο θείος μου κι η θεία μου. Αυτό ένιωσα περνώντας τα χρόνια. Γνωρίζοντας τους γονείς μου κατάλαβα ότι πάνω στην αδικία υπήρξε μια σωστή κίνηση. Προσπάθησα να μάθω, αλλά δεν υπήρξε ποτέ μια καθαρή απάντηση. Πάντα ήταν μπερδεμένες οι απαντήσεις».

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει: «Θα ήθελα πολύ να γίνω ανάδοχος γονέας. Θέλω να του δώσω πολλή αγάπη, αφοσίωση, ό,τι έχω κερδίσει να το μοιραστώ με αυτό το παιδί γιατί όσα έχω στερηθεί όταν ήμουν μικρός θέλω να τα έχει αυτό το παιδί».

Πηγή: yupii.gr

v