4χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο της μαμάς του για… μια βολτίτσα!

4χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο της μαμάς του για… μια βολτίτσα!

Ένα τετράχρονο αγοράκι από την Ολλανδία έκανε το…. αδιανόητο όταν πήρε κρυφά το αυτοκίνητο της μαμά τους για να πάει μια βολτίτσα. Ευτυχώς, η βόλτα του δεν στάθηκε αιτία να θρηνήσουμε θύματα.

Πιο συγκεκριμένα, το αγοράκι ξύπνησε το Σάββατο το πρωί όταν άκουσε τον μπαμπά του να σηκώνεται για τη δουλειά. Αφού έφυγε ο μπαμπάς του, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μαμάς του για να πάει μια… βολτίτσα!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Ουτρέχτης, ο πιτσιρικάς έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια βγήκε από το αμάξι ξυπόλητος φορώντας τις πιτζάμες τους και περπατούσε μόνος μέσα στο κρύο. Ευτυχώς τον είδαν περαστικοί και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να πάρουν το παιδί, έφτασε και μια αναφορά για ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που μάλλον είχε προσκρούσει προηγουμένως σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι πινακίδες αντιστοιχούσαν στην μητέρα του μικρού, η οποία ειδοποιήθηκε και έτσι λύθηκε το μυστήριο...

Η αστυνομικοί πήγαν μέχρι το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο μαζί με τον 4χρονο και τη μητέρα του και όταν τον ρώτησαν πώς έβαλε μπρος, εκείνος άνοιξε με το κλειδί την πόρτα, το έβαλε στη μίζα και έβαλε τα πόδια του στο γκάζι και το φρένο.

Οι αξιωματικοί συμβούλεψαν τους γονείς του να κρύβουν από δω και στο εξής τα κλειδιά.

Πηγή: bbc.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v