Επέστρεψε στα θρανία για να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στον γιο της!

Επέστρεψε στα θρανία για να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στον γιο της!

Ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου! Πόσο μάλλον αν η επίτευξη των στοχών σου ταυτίζεται και με την καλύτερη φροντίδα του παιδιού σου. Μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη το δίχρονο αγοράκι της, κυνήγησε να πάρει το πτυχίο της αργότερα στη ζωή για να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στον μικρό της.

Η 27χρονη Savannah Chavarria απέκτησε τον Landon τον Ιούλιο του 2019. Πριν από τη γέννησή του, ήταν σε μια εξαετή σχέση με τον πρώην της, την οποία περιέγραψε ως τοξική. Καθώς δεν ήθελε να μεγαλώσει το παιδί της σ' ένα κακοποιητικό περιβάλλον, άφησε τον σύντροφό της όταν ήταν μόλις τεσσάρων εβδομάδων έγκυος.

Η Chavarria θέλοντας να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στον μικρό της αποφάσισε να σπουδάσει ξανά και με το πτυχίο της να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον και για τους δυο τους.

«Δεν τελειώνει η ζωή μετά τα παιδιά. Θέλω να του δείξω ότι μπορώ να αποφοιτήσω ... κυνηγάω τα όνειρά μου. Γιατί ειλικρινά πολλοί άνθρωποι στη δική μου κατάσταση προτιμούν να δουλέψουν παρά να πάνε σχολείο, αλλά το όνειρό μου είναι να γίνω γιατρός ... Θα με δει το πραγματοποιώ!», δήλωσε και πρόσθεσε ότι θέλει ο γιος της να σπουδάσει πάση θυσία.

Η οικονομική της κατάσταση δεν ήταν καλή και δεν είχε πού να αφήσει τον γιο της γι' αυτό τον έπαιρνε μαζί της στο πανεπιστήμιο. Τώρα, εκτός από τα μαθήματα θα παρακολουθήσει και τη μαμά του να παίρνει το πτυχίο της!

Πηγή: eu.lcsun-news.com

v