Ευχάριστα νέα για την υγεία του 17χρονου που είχε τραυματιστεί από αγέλη αλόγων

Ευχάριστα νέα για την υγεία του 17χρονου που είχε τραυματιστεί από αγέλη αλόγων

Eυχάριστα νέα έρχονται για την υγεία του 17χρονου Βασίλη ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής στον Γαλατά Ναυπακτίας όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με άλογο στο δρόμο από Μεσολόγγι προς Κρυονέρι.

Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε. Υπενθυμίζεται ότι στο δίκυκλο είχε και συνεπιβάτιδα η οποία είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί, όμως η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και για τους δύο.

Ο 17χρονος Βασίλης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας και λίγες ώρες αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπήρξε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ. Λίγες ημέρες αργότερα αποσωληνώθηκε, εξήλθε της Εντατικής και μεταφέρθηκε για αποθεραπεία στη χειρουργική κλινική ενώ σήμερα θα λάβει το εξιτήριο.

«Ο Βασίλης βγήκε νικητής μετά την πολυήμερη νοσηλεία κατά την οποία έτυχε της δέουσας περίθαλψης», σημειώνει στο agrinionews.gr ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νίκος Κατσακιώρης που δεν παρέλειψε να ευχηθεί «να είναι πάντα σιδερένιος και κοντά στα δικά του πρόσωπα». Ακόμη εξέφρασε ευχαριστίες στους θεράποντες ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό.

Πηγή: thebest.gr

v