Μαμά δίνει €950 σε babysitter για να προσέχει τα παιδιά της στο… αεροπλάνο!

Μαμά δίνει €950 σε babysitter για να προσέχει τα παιδιά της στο… αεροπλάνο!

Τα μικρά παιδιά και οι μεγάλες πτήσεις μπορεί να αποβεί καταστροφικός συνδυασμός, αλλά μια μαμά βρήκε τη λύση: προσφέρει 1000 δολάρια σε όποιον προθυμοποιηθεί να την βοηθήσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά σε μια 24ωρη πτήση από το Λονδίνο στο Σίδνεϋ!

Συγκεκριμένα, η βρετανίδα μαμά, η Rachel, της οποίας τα παιδιά είναι 4 ετών, 2 ετών και 2 μηνών αντίστοιχα, απηύθυνε μια απελπισμένη έκκληση για να βρει «babysitter στον ουρανό»!  Μάλιστα, είναι πρόθυμη να την πληρώσει αδρά, αρκεί η ίδια να πληρώσει μόνη της το αεροπορικό της εισιτήριο. 

Με λίγα λόγια, έχει δημοσιοποιήσει το αίτημά της σε δεκάδες ομάδες των social media και άλλων φόρουμ, ψάχνοντας μία… συνεπιβάτισσα που θα δεχτεί να μοιραστεί μαζί της τη φροντίδα των ανήλικων παιδιών της. Μάλιστα, υποστηρίζει πως  τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της τα πήγαιναν καλά σε μεγάλες πτήσεις αλλά με το μωρό θα είναι δύσκολο να τα βγάλει πέρα μόνη της. 

Στην έκκλησή της, γράφει πως η τυχερή υποψήφια θα διασκεδάζει τις μεγαλύτερες κόρες της, θα φροντίζει για τα γεύματά τους, θα τις κοιμίζει και θα περνά χρόνο μαζί τους ενώ η ίδια θα ασχολείται με το δύο μηνών μωράκι της. Όταν, όμως, οι κόρες της θα κοιμούνται, η νταντά θα μπορεί να περνά τον χρόνο της όπως θέλει.

Πηγή: honey.nine.com.au

v