Μωράκι που γεννήθηκε στις 20 εβδομάδες δίνει μάχη για τη ζωή του!

Μωράκι που γεννήθηκε στις 20 εβδομάδες δίνει μάχη για τη ζωή του!

Παρόλο που η Kayla Weiss διένυε μια ομαλή εγκυμοσύνη και περίμενε να υποδεχτεί το μωράκι της τον Αύγουστο, όλα άλλαξαν όταν η κόρη της ήρθε στον κόσμο 16 εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου.

Στα τέλη Απριλίου, οι γιατροί της Kayla συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να κάνουν πρόκληση τοκετού στην μέλλουσα μητέρα καθώς κινδύνευε τόσο εκείνη, όσο και το μωρό της.

«Πήγα στον γιατρό για έναν απλό έλεγχο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι η αρτηριακή μου πίεση ήταν 190 με 110! Μου είπαν κινδυνεύεις!», είπε η Kayla. Είχε πάθει προεκλαμψία, μια επικίνδυνη επιπλοκή της εγκυμοσύνης που προκαλείται από την υψηλή αρτηριακή πίεση και μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο.

Έτσι, λοιπόν, η μικρούλα Paisley γεννήθηκε σχεδόν 4 μήνες νωρίτερα και ζύγιζε μόλις 396 γραμμάρια. Βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ νεογνών και δίνει μάχη για τη ζωή της όσο μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Η Kayla περιμένει με αγωνία τη στιγμή που θα μπορέσει να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, καθώς ακόμα δεν μπορεί να την αγγίξει. «Θα είναι πολύ συγκινητικό», εξομολογήθηκε.

Πηγή: kake.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v