Έχω καθυστέρηση. Τι μπορεί να φταίει;

Έχω καθυστέρηση. Τι μπορεί να φταίει;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Τέσσερις μήνες αφού γέννησα μου ήρθε η περίοδος μόλις σταμάτησα τον θηλασμό. Αλλά τώρα πάω στις 5 μέρες καθυστέρηση. Έκανα τεστ και είναι αρνητικό και επίσης ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Έχω πόνους περιόδου αλλά ακόμα τίποτα. Ανησυχώ.
Απάντηση:

Αν ανησυχείτε, χρειάζεστε ένα γυναικολογικό υπέρηχο και ορμονικό έλεγχο για να διαπιστώσετε τι συμβαίνει.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v