Μωράκι έπεσε στο πάτωμα την ώρα της γέννας και χρειάστηκε 11 ράμματα!

Μωράκι έπεσε στο πάτωμα την ώρα της γέννας και χρειάστηκε 11 ράμματα!

Η γέννηση του παιδιού μας είναι μια εμπειρία μοναδική και ανεπανάληπτη που δεν γίνεται να μη μας μείνει αξέχαστη. Η Josian Marques Pereira, όμως, έχει έναν ακόμα λόγο που δεν θα ξεχάσει το πώς ήρθε η κόρη της στον κόσμο, αφού κατά τη διάρκεια του τοκετού το μωρό της έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει 11 ράμματα.

Όταν έσπασαν τα νερά της Josian, πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει το παιδάκι της. Λόγω κακής οργάνωσης, όμως, χρειάστηκε να περιμένει 40 λεπτά στην αναμονή μέχρι να την αναλάβει κάποιος μαιευτήρας.

Κάποια στιγμή ήρθε μια νοσοκόμα για να την οδηγήσει στο δωμάτιο τοκετού. Παρόλο που η μέλλουσα μητέρα τής είπε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει, η νοσοκόμα την ανάγκασε να σηκωθεί από την καρέκλα και τότε συνέβη το απίστευτο περιστατικό!

Το μωράκι της γεννήθηκε επιτόπου και έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του και να χρειαστεί να κάνει 11 ράμματα. Ευτυχώς, η μικρή Olivia είναι πλέον καλά στην υγεία της και μεγαλώνει φυσιολογικά όπως όλα τα παιδάκια, παρά τα όσα πέρασε με το που γεννήθηκε.

Πηγή: thesun.co.uk

v