Μελίνα Μακρή: «είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις το μωρό σου σε θερμοκοιτίδα»

Μελίνα Μακρή: «είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις το μωρό σου σε θερμοκοιτίδα»

Η γνωστή τραγουδίστρια των Vegas, Μελίνα Μακρή, μίλησε για την εγκυμοσύνη και το μωράκι της που γεννήθηκε πρόωρα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μιλώντας στην εκπομπή η Μελίνα Μακρή αναφέρθηκε επίσης στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και πώς βίωσε εκείνη την περίοδο.

«Συνολικά πήρα 20 κιλά. Δεν αγχώνομαι πολύ, μέχρι στιγμή έχω χάσει τα 10. Πέρασα δύσκολη εγκυμοσύνη και είχα δύσκολο τοκετό. Στον 8ο μήνα πέρασα και κορονοϊό και λόγω αυτού, γέννησα πολύ νωρίτερα. Στενοχωρήθηκα, δεν πίστευα ότι γεννάω, σκεφτόμουν ότι θα είναι κάποια επιπλοκή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πόσο δύσκολα ήταν όταν το πρόωρο μωράκι της μπήκε σε θερμοκοιτίδα.

«Το μωρό μπήκε σε θερμοκοιτίδα δύο φορές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γεννήσει και να μην έχεις το μωρό και να είναι σε θερμοκοιτίδα. Λόγω covid, δεν μπορούσα ούτε αγκαλιά να το πάρω, το κοιτούσα πίσω από το τζάμι».

Για τον σύζυγό της μίλησε με όμορφα λόγια, λέγοντας πως είναι πολύ καλός μπαμπάς ενώ σημείωσε ότι αν ήταν εφικτό θα ήθελε να μη δουλεύει τόσες πολλές ώρες ώστε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο παιδί τους.

Όσον αφορά την μητρότητα, στο τέλος της συνέντευξης, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει αρκετές φοβίες.

«Δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά είχα έντονες φοβίες. Όπως να μην πέσω απ' τις σκάλες με το μωρό. Ένα βράδυ νόμιζα ότι το παιδί δεν ήταν στην κούνια!».

Πηγή: protothema.gr

v