Δίδυμες αδερφές έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και γέννησαν την ίδια μέρα αγοράκια!

Δίδυμες αδερφές έμειναν έγκυες ταυτόχρονα και γέννησαν την ίδια μέρα αγοράκια!

Οι πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές Jill Justiniani και Erin Cheplak από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχουν συνηθίσει να κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί. Ωστόσο, δεν είχαν φανταστεί ότι θα συντονιστούν ακόμα και στη γέννηση των γιων τους!

Οι δύο αδερφές γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού και έκτοτε ζουν παράλληλους βίους! Μάλιστα, έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα και ο γυναικολόγος τους τους είχες δώσει πολύ κοντινές ημερομηνίες τοκετού. Ωστόσο, η Jill χρειάστηκε να γεννήσει 10 μέρες νωρίτερα με καισαρική λόγω κάποιας επιπλοκής. 

Τις πρωινό της 5ης Μαΐου, λοιπόν, καθώς η Jill βρισκόταν στο νοσοκομείο έτοιμη για την προγραμματισμένη καισαρική, έσπασαν και τα νερά της Erin η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο ίδιο νοσοκομείο με την αδερφή της. Όσο η Jill περίμενε την επέμβαση και η Erin βρισκόταν σε ενεργό τοκετό, οι δύο ετοιμόγεννες πέρασαν τις επόμενες ώρες μαζί, στο ίδιο δωμάτιο, μαζί με τους συζύγους τους, 



Οι συμπτώσεις, όμως, δεν σταματούν εκεί. Τα δύο νεογέννητα αγοράκια, που γεννήθηκαν ο ένας στις 6:39 το απόγευμα και ο άλλος στις 23:31 το βράδυ, είχαν ακριβώς το ίδιο βάρος και ύψος: 3 κιλά και 260 γραμμάρια και 50,8 εκατοστά!

Μετά τον τοκετό, οι δύο λεχώνες ανάρρωσαν μαζί στο νοσοκομείο, σε απέναντι δωμάτια, έχοντας η μία τη στήριξη και την παρέα της άλλης. «Ακόμα και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, βασιζόμασταν η μία στην άλλη όπως πάντα. Ήταν ξεχωριστή στιγμή…», λένε οι δίδυμες αδερφές. 

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v