Μαμά περιγράφει πώς έκοψε την πάνα στον 5 εβδομάδων γιο της!

Μαμά περιγράφει πώς έκοψε την πάνα στον 5 εβδομάδων γιο της!

To πότε ένα παιδί θα κόψει τις πάνες και θα αρχίσει να πηγαίνει στην τουαλέτα απασχολεί τους περισσότερους γονείς! Μάλιστα, η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι αρκετά δύσκολη και συχνά ταλαιπωρεί γονείς και παιδιά. Μια μαμά, όμως, ισχυρίζεται πως έχει απαλλαχθεί από το συγκεκριμένο άγχος, καθώς εκπαίδευσε τον 5 εβδομάδων γιο της να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά.

Η Jules μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram εξηγώντας πώς τα κατάφερε, δείχνοντας το μωρό της, τον Matteo, να την ειδοποιεί κάθε φορά που θέλει να χρησιμοποιήσει το γιογιό γκρινιάζοντας και κουνώντας με συγκεκριμένο τρόπο τα χέρια και τα πόδια του.

Επίσης, ο μικρός Matteo, μάλιστα, ειδοποιεί την μαμά του όχι μόνο πότε θέλει να πάει στην τουαλέτα, αλλά και πότε έχει ολοκληρώσει την ανάγκη του!

Η Jules, εξηγεί πως η εκπαίδευση του γιου της ξεκίνησε όταν ήταν 15 ημερών με μία μέθοδο που, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ αποτελεσματική. «Παρακολουθείς το μωρό και καταλαβαίνεις πότε θέλει τουαλέτα. Αντί να φοράει πάνα, το παίρνεις αγκαλιά και το πηγαίνεις στο μπάνιο», εξηγεί.

«Πολύ σύντομα, καταλαβαίνει και το ίδιο πότε πρέπει να το πάρεις αγκαλιά για να το πας στο γιογιό και αναπτύσσεται ένα συγκεκριμένος κώδικας επικοινωνίας μεταξύ μαμάς και μωρού». 

Αρκετοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την νεαρή μαμά πως είναι… βιαστική, αλλά οι περισσότεροι ακόλουθοί της την συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία και την υπομονή της. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jules (@minimal.jules)

Πηγή: thesun.co.uk

v