21χρονη ξόδεψε 65.000 ευρώ για να γίνει σαν την.. Barbie!

21χρονη ξόδεψε 65.000 ευρώ για να γίνει σαν την.. Barbie!

Μια 21χρονη που ονειρεύεται να μοιάσει στην γνωστή κούκλα Barbie, έχει ξοδέψει μια περιουσία για να το πετύχει, ενώ ισχυρίζεται πως η οικογένειά της αρνείται να της μιλήσει εξαιτίας της μεταμόρφωσής της.

Η Jesicca, γνωστή ως Jessy Bunny στο διαδίκτυο, είναι μοντέλο του Instagram από την Γερμανία και έχει ξοδέψει πάνω από 65.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις. Ο στόχος της είναι να μοιάσει στη διάσημη κούκλα Barbie που έπαιζε από μικρή!

Έπειτα από τρία χρόνια επεμβάσεων, η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως απέκτησε το σώμα των ονείρων της, αλλά πλήρωσε ένα τίμημα που δεν είχε υπολογίσει: την οικογένειά της! «Μπλοκάρουν τις κλήσεις μου κι αυτό με στενοχωρεί πολύ… Ήθελα πολύ να είμαι σε επαφή, ειδικά με τον αδελφό μου και τους παππούδες μου».Η Jessy, η οποία  έχει κάνει μία πλαστική στη μύτη, τρεις επεμβάσεις στο στήθος της και ακόμα περισσότερες στα χείλη για να επιτύχει την επιθυμητή εμφάνισή της, λέει ότι είναι μπερδεμένη από την αντίδραση της οικογένειάς της σχετικά με την επιλογή της να αλλάξει τη φυσική της εμφάνιση.

«Συνήθιζα να προσποιούμαι ότι είμαι ευτυχισμένη αλλά δεν ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός. Οι γονείς μου είχαν πολύ συντηρητικές απόψεις όσον αφορά την διαπαιδαγώγησή μου. Κάθε φορά που φορούσα σέξι ρούχα, υπέφεραν! Μου έδιναν μεταξωτά μαντήλια για να καλύψω το ντεκολτέ μου».

Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει 89.000 followers στο Instagram, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που δείχνουν πόσο πολύ έχει αλλάξει από το 2018. Η άλλοτε αδύνατη, καστανή κοπέλα με ένα σκουλαρίκι στα χείλη, είχε μεταμορφωθεί μέχρι το 2020 σε μια ξανθιά κοπέλα, με πλούσιες καμπύλες και σαρκώδη χείλη. 

Το 2021, πρόσθεσε περισσότερο filler στα χείλη, μακρύτερα extensions στα μαλλιά και αύξησε το μέγεθος του στήθους της. Τώρα ισχυρίζεται ότι σκοπεύει να συνεχίσει να «μεγαλώνει» το στήθος παρά την αντίδραση της οικογένειάς της.

«Το να έχω το μεγαλύτερο στήθος σιλικόνης στην Αυστρία δεν μου αρκεί. Θέλω και τα πιο ογκώδη χείλη σε ολόκληρη τη χώρα», είπε, παρόλο που παραδέχτηκε ότι φοβάται τις βελόνες και συμπλήρωσε: «Είναι υπέροχο να σηκώνεσαι το πρωί από το κρεβάτι και να αισθάνεσαι χαρούμενη και ικανοποιημένη με τον εαυτό σου». 

Πηγή: dailymail.co.uk

v