Νόμιζε πως δεν θα αποκτήσει ποτέ 2ο παιδί και τελικά έκανε 4δυμα!

Νόμιζε πως δεν θα αποκτήσει ποτέ 2ο παιδί και τελικά έκανε 4δυμα!

Πέρασαν επτά ημέρες πριν η Ashley Crandell μπόρεσε να κρατήσει τα πρόωρα 4δυμάκια της στην αγκαλιά της, τα οποία γεννήθηκαν 9 εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, η αναμονή άξιζε τον κόπο καθώς τα τέσσερα μωράκια της ήταν έτσι κι αλλιώς ένα αναπάντεχο δώρο!

Η 36χρονη Crandell και ο σύζυγός της, αφού γέννησαν την πρώτη τους κορούλα, πάλεψαν για πάνω από πέντε χρόνια με την υπογονιμότητα. «Υπήρξαν φορές που σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσαμε να χαρίσουμε αδερφάκι στην κόρη μας και ήμουν συντετριμμένος. Πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια και η μάχη που δώσαμε για δεύτερο παιδί με έριξε πολύ ψυχολογικά, όσο κι αν προσπαθούσα να παραμείνω θετικός», λέει ο ευτυχής μπαμπάς. 

Η Crandell έχει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και ο άντρας της, ο Lance, έχει χαμηλή κινητικότητα σπέρματος και, μετά από πολλές αποτυχημένες απόπειρες, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξωσωματική. Έξι εβδομάδες αργότερα η Crandell όχι μόνο ήταν έγκυος αλλά περίμενε τέσσερα μωράκια!

Τα τετράδυμα γεννήθηκαν πρόωρα στις 11 Φεβρουαρίου και πέρασαν 10 εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για να μάθουν πώς να τρώνε και να αναπνέουν μόνα τους. Οι γονείς τους τα επισκέπτονταν καθημερινά ενώ, όταν επέτρεψαν στην Crandell να κρατήσει πρώτη φορά στην αγκαλιά της, η συγκίνησή της ήταν τεράστια.

«Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι απογοητεύσεις λόγω της υπογονιμότητας, ξεχάστηκαν αμέσως… Όσα κι αν πέρασα άξιζαν τον κόπο μόνο και μόνο για τη στιγμή που τα κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου», ανέφερε η 36χρονη μαμά και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι έγκυος σε τετράδυμα, είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν τέσσερις άνθρωποι μέσα στην κοιλιά σου. Τα έβλεπα στον υπέρηχο κάθε εβδομάδα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Όταν τα κράτησα πρώτη φορά, όμως, έκλαψα από ευτυχία». 

Πηγή: today.com

v