Π. Ζήνα: «έχασα τον μπαμπά μου μικρή - μοιραία θα τον έψαχνα στον σύντροφό μου»

Π. Ζήνα: «έχασα τον μπαμπά μου μικρή - μοιραία θα τον έψαχνα στον σύντροφό μου»

Η ιδιαίτερα αγαπητή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτά», μιλώντας στην παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια τόσο για την πολυετή καριέρα της, όσο και για την σχέση με τον σύζυγό της και την κόρη τους Ηλέκτρα.

Το ζευγάρι που μετράει 26 χρόνια κοινής πορείας γνωρίστηκε το 1996, όταν ο Γιώργος Λύρας ήταν μάνατζερ του Στέλιου Ρόκκου. Μάλιστα, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως αν δεν είχε μπει στη ζωή της, ίσως να μην είχε καταφέρει να κάνει την καριέρα που έχει σήμερα.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα, αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος ήθελε να πετύχω, περισσότερο κι από εμένα την ίδια», είπε χαρακτηριστικά. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα, δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δεν θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο, είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως, γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί», εξήγησε.

Μιλώντας για τη σχέση τους δήλωσε «Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος, είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε, είναι η δουλειά» και συνέχισε λέγοντας «Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου και ζούσα με τον φόβο του θανάτου ήδη από τα 12 μου, που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον.

Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό, είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός, είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο, όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Στην αρχή της σχέσης μας, τσακωνόμασταν αρκετά. Κάποια στιγμή όμως, του είπα την ατάκα “αν θες, να χωρίσεις μόνος σου” κι έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή: pagenews.gr

v