Υπάλληλος εστιατορίου βοήθησε αυτιστικό παιδί να ηρεμήσει με τον πιο γλυκό τρόπο

Υπάλληλος εστιατορίου βοήθησε αυτιστικό παιδί να ηρεμήσει με τον πιο γλυκό τρόπο

Λίγη καλοσύνη, λίγη κατανόηση και λίγη ευγένεια πραγματικά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη μέρα κάποιου που περνάει δύσκολα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Candice Hudspith όπου η ευγενική χειρονομίας μια υπαλλήλου των McDonald's την πλημμύρισε με χαρά και αισιοδοξία.

Η μητέρα επισκέφτηκε το κατάστημα των McDonald's της γειτονιάς της με τις δυο κόρες της, την 4χρονη Harper και τη 2χρονη Indy, το περασμένο σαββατοκύριακο. Η βόλτα τους κυλούσε ομαλά μέχρι που η μεγαλύτερη κόρη της, η οποία έχει αυτισμό, έπαθε κρίση και άρχισε να ουρλιάζει με το που μπήκαν στο μαγαζί.

«Δεν ξέρω τι έπαθε στα ξαφνικά, αλλά φώναζε ''όχι, όχι, όχι'' και ούρλιαζε. Όλοι μας κοιτούσαν και ένιωθα άσχημα. Τότε με πλησίασε μια υπάλληλος και χαμογελώντας μού είπε να μην ανησυχώ και ότι κάνω θαυμάσια δουλειά με τα παιδιά μου», είπε η μητέρα.

Λέγοντας αυτά η υπάλληλος έσπευσε να βρει την μικρή Harper που είχε κρυφτεί, έκατσε μαζί της στο πάτωμα και της ζήτησε να ζωγραφίσουν μαζί.

«Με έπιασαν τα κλάματα. Δεν χρειάστηκε καν να πω σε αυτή τη γυναίκα ότι κοριτσάκι μου έχει αυτισμό. Ήταν τόσο υπέροχο αυτό που έκανε. Σήμαινε τα πάντα για μένα», δήλωσε η Candice και τόνισε ότι η κόρη της ηρέμησε σχεδόν αμέσως και πέρασε πολύ όμορφα με την εργαζόμενη κοπέλα.

Πρόσθεσε ακόμη για έναν γονέα που παλεύει καθημερινά, οι μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στη μέρα τους, ενώ είπε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να δείχνουν περισσότερη ευαισθητοποίηση όσον αφορά τον αυτισμό.

Πηγή: thesun.co.uk

v