Εξαφανίστηκε 6χρονος - άγνωστος τον άρπαξε από το σπίτι του στην Κηφισιά

Εξαφανίστηκε 6χρονος - άγνωστος τον άρπαξε από το σπίτι του στην Κηφισιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών μετά την αρπαγή ενός 6χρονου αγοριού από την περιοχή της Κηφισιάς, το βράδυ της Τρίτης.

Χθες το απόγευμα, ο 6χρονος βρισκόταν στο σπίτι που μένει με τη μητέρα του, μαζί με την γιαγιά του, όταν στις 8:40μμ ένας άγνωστος χτύπησε την πόρτα. Το αγοράκι νόμιζε πως ήταν η μαμά του και άνοιξε την πόρτα. Τότε, ένας άνδρας με κουκούλα τον άρπαξε και εξαφανίστηκε. 

«Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Σύμφωνα με τον συνήγορο, το σπίτι δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τον δράστη αλλά «υπάρχει πληροφόρηση» από τα γειτνιάζοντα ακίνητα. Πρόκειται για βανάκι και τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80μ., ενημερώνει ο δικηγόρος.

Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία. Το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα. 

Πηγή: lifo.gr

v