Το αθώο φιλί της μαμάς της, την έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη!

Το αθώο φιλί της μαμάς της, την έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη!

Μια μητέρα δύο παιδιών από την Αμερική έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, όταν η 4χρονη κορούλα της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη που προκλήθηκε από τον ιό του απλού έρπητα. Ακόμα πιο σοκαριστικό ήταν ότι το παιδί κόλλησε από την ίδια του τη μαμά που το φίλησε ενώ νοσούσε με έρπη χωρίς να το γνωρίζει.

Το κοριτσάκι της μπορεί να ξέφυγε τον κίνδυνο, όμως η μητέρα θέλησε να προειδοποιήσει τους γονείς μέσα από την ιστορία της, έτσι ώστε κανείς άλλος να μη περάσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένεια.

Όταν η Jaime Lippold παρατήρησε ότι η κόρη της έβγαλε ένα σπυράκι στο πρόσωπό της, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν άσχημα όταν αυτό άρχισε να μεγαλώνει σε μέγεθος και να απλώνεται σε όλο της το μάγουλο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Η οικογένεια έσπευσε να πάει τη μικρούλα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με λοίμωξη. Οι γιατροί είπαν στην μητέρα ότι η 4χρονη Aubree είχε προσβληθεί από τον ιό του απλού έρπητα (HSV-1), γνωστό και ως έρπητα του κρυολογήματος. Όπως αποδείχθηκε η Lippold είχε φιλήσει την κόρης της στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ είχε έρπη χωρίς να το γνωρίζει.

Όπως ήταν φυσικό υπέστη τεράστιο σοκ καθώς ευθυνόταν για την ταλαιπωρία της κόρης της, η οποία υπέφερε από πυρετούς, φαγούρα και πόνο. «Δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από τον καναπέ», θυμάται η Lippold ενώ τόνισε ότι αν ήταν μωρό η έκβαση δεν θα ήταν τόσο καλή.

Γι' αυτό, λοιπόν, κάνει έκκληση στους γονείς να προσέχουν και να μη φιλάνε τα παιδιά τους, όταν έχουν κρυολογήσει.

Πηγή: 7news.com.au

v