Μόδα για γονείς – τι πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα των μοντέρνων γονιών;

Μόδα για γονείς – τι πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα των μοντέρνων γονιών;

Συνδυάστε την άνεση με το μοναδικό στυλ και επιλέξτε μοντέρνα ρούχα, που σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα!

Τι είναι τα ρούχα σπιτιού που φορούν πλέον όλες οι γυναίκες;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα όμορφο και άνετο ρούχο. Η κατηγορία ρούχα για το σπίτι εξελίχθηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου όλες οι οικογένειες έμεναν στο σπίτι όλη την ημέρα. Οι μαμάδες έπρεπε να φορούν άνετα και όμορφα ρούχα καθώς έπρεπε να καθαρίζουν το σπίτι, να φροντίζουν τα παιδιά και παράλληλα να εργάζονται online.

Οι καλύτερες επιλογές για αυτήν την κατηγορία ρούχων είναι οι φόρμες, τα ελαστικά παντελόνια, τα φούτερ και οι ζακέτες. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο για σετ φόρμες γυναικείες θα βρείτε πλήθος αυτών και σε διαφορετικούς χρωματισμούς. Φέτος στη μόδα είναι κυρίως οι nude και οι πορτοκαλί αποχρώσεις. Μπορείτε να συνδυάσετε τις συγκεκριμένες φόρμες με πολλά γυναικεία αξεσουάρ. Μερικά από αυτά είναι τα βραχιόλια, ένα smartwatch και το αγαπημένο σας κολιέ. Τα ρούχα αυτά δημιουργήθηκαν για να νιώθετε εσείς ήρεμες και ξεκούραστες στο σπίτι σας. Συνεπώς, βρείτε αυτά που σας χαλαρώνουν και απολαύστε τις ημέρες που μένετε σπίτι. 

Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια που όλοι χρειάζεται να έχουν στη ντουλάπα τους;

Τα ιδανικότερα παπούτσια για γονείς είναι τα αθλητικά. Είναι, δηλαδή, εκείνα που σας δίνουν την δυνατότητα να παίξετε και να τρέξετε εύκολα μαζί με τα παιδιά σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε μία βόλτα στο πάρκο. Είναι η καλύτερη επιλογή για να παίξετε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ με τα παιδιά σας. Ακόμη ένα εντυπωσιακό παπούτσι που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας είναι τα sneakers. Αυτή η κατηγορία υποδημάτων είναι η κατάλληλη σε περίπτωση που θέλετε να είστε καλοντυμένοι και ταυτόχρονα να έχετε την άνεση να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες των παιδιών. Μπορείτε να τα φορέσετε παντού και να κάνετε απίστευτους συνδυασμούς με τα ρούχα σας.

Η πιο must γυναικεία επιλογή των τελευταίων χρόνων είναι τα sneakers με φορέματα γυναικεία. Αν ωστόσο, το φόρεμά σας είναι πολύχρωμο, επιλέξτε παπούτσια μονόχρωμα ή λευκά. Επιπλέον, ως μητέρες χρειάζεται να έχετε στη ντουλάπα σας επίσημα υποδήματα, όπως μποτάκια, μπότες, γόβες και καλοκαιρινά πέδιλα. Από την άλλη ως μπαμπάδες, θα χρειαστείτε να έχετε σκαρπίνια, μοκασίνια, μποτάκια, αλλά και εσπαντρίγιες για τις βόλτες σας στα νησιά.

Γιατί τα boyfriend τζιν επιλέγονται περισσότερο από τις γυναίκες;

Τα boyfriend τζιν είναι ιδανικά για όλες τις γυναίκες και ειδικά για τις μητέρες. Τα περισσότερα τζιν αυτής της κατηγορίας είναι ψηλόμεσα κι αυτό αποτελεί σωτήριο για τις γυναίκες που κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς έτσι νιώθουν ασφαλείς. Το παντελόνι αυτό δεν είναι κολλητό κι έτσι δεν διαγράφει τα σημεία του σώματος. Είναι λίγο φαρδύ γύρω από τους γλουτούς, αλλά και γύρω από τα πόδια. Είναι ένα τζιν με το οποίο μπορείτε να κάνετε ποικίλους και όμορφους συνδυασμούς.

Μπορείτε να φορέσετε ένα crop top ή ένα πουκάμισο και τα sneakers σας. Αν επιθυμείτε να το φορέσετε στη δουλειά, συνδυάστε το με ψηλό μποτάκι ή καλοκαιρινά πέδιλα. Για να κάνετε το look σας ακόμα πιο hot μπορείτε να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ, όπως αλυσιδάκι ποδιού ή αλυσίδα μέσης. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα boyfriend τζιν για εσάς, μην αφήσετε παραπονεμένο το ταίρι σας. Αναζητήστε στο διαδίκτυο «ανακαλύπτω σετ φόρμες ανδρικές στο answear» και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

v