Γέννησε τον γιο της στη... θάλασσα: «ήταν μια απίστευτη εμπειρία»

Γέννησε τον γιο της στη... θάλασσα: «ήταν μια απίστευτη εμπειρία»

Μερικές πετσέτες και γάζες καθώς κι ένα μπολ ήταν τα μόνα αντικείμενα που πήρε ένα ζευγάρι μαζί του σε μια παραλία της Νικαράγουα έτσι ώστε να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Η Josy Peukert, 37 ετών, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που δείχνει πώς εκείνη και ο σύντροφός της, Benni Cornelius, 42 ετών, καλωσόρισαν το αγοράκι τους στην ακτή της Playa Majagual, στη Νικαράγουα. Η νέα μαμά επέλεξε να γεννήσει ελεύθερα στη φύση χωρίς καμία ιατρική βοήθεια, ενώ δήλωσε ότι δεν έκανε καμία εξέταση καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 200.000 φορές και έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την ανησυχία τους και να τονίζουν την επικινδυνότητα του ελεύθερου τοκετού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Raggapunzel Raggapunzel (@raggapunzel)

«Ήθελα απλά να γεννήσω στη θάλασσα και επειδή οι συνθήκες ήταν κατάλληλες εκείνη την ημέρα, το έκανα», είπε η Josy. Tα μόνα αντικείμενα που είχε μαζί της ήταν μερικές πετσέτες και γάζες καθώς κι ένα μπολ για να πιάσει τον πλακούντα. Ο γιος της γεννήθηκε υγιέστατος υπό τον ήχο των κυμάτων.

«Δεν είχα κανένα φόβο και καμιά ανησυχία για να καλωσορίσω μια νέα ψυχούλα στη ζωή μας με αυτόν τον τρόπο. Εγώ, ο σύντροφός μου, το μωρό και τα κύματα. Ήταν πανέμορφα. Μια απίστευτη εμπειρία».

Πηγή: dailymail.co.uk

v