Γέννησε λίγα λεπτά αφότου έμαθε ότι ήταν έγκυος: «ήταν η πιο όμορφη έκπληξη»

Γέννησε λίγα λεπτά αφότου έμαθε ότι ήταν έγκυος: «ήταν η πιο όμορφη έκπληξη»

Κατά καιρούς διαβάζουμε για γυναίκες που έγιναν μανούλες από τη μια στιγμή στην άλλη, όχι απλώς χωρίς να το περιμένουν, αλλά χωρίς να γνωρίζουν καν ότι είναι έγκυες. Η λεγόμενη «κρυπτική εγκυμοσύνη» είναι ένα από εκείνα τα αξιοπερίεργα που δε συμβαίνουν συχνά, αλλά… συμβαίνουν, όπως και στην περίπτωση της Emma Fitzsimmons.

Η μητέρα 2 παιδιών από την Ουαλία μίλησε για το σοκ που υπέστη όταν γέννησε το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μόλις λίγα λεπτά αφότου έμαθε ότι ήταν έγκυος.

«Πονούσα αφόρητα στο στομάχι και την κοιλιά και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε η Emma εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο πήγε στα επείγοντα την περασμένη Τρίτη. Οι γιατροί έκπληκτοι της ανακοίνωσαν ότι ήταν έγκυος και μάλιστα, 36 εβδομάδων!

Καθώς η εξέταση έδειχνε τους καρδιακούς παλμούς του μωρού να πέφτουν, η Emma γέννησε με επείγουσα καισαρική τομή και ευτυχώς, το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο υγιέστατο και χαμογελαστό.

«Η κόρη μας ήταν το μωρό-έκπληξη», δήλωσε η Emma και σχολίασε την ασυνήθιστη εγκυμοσύνη της λέγοντας «Δεν είχα πάρει ιδιαίτερο βάρος. Εξακολουθούσα να φοράω τα ίδια ρούχα και μου ταίριαζαν το ίδιο, οπότε ναι, δεν ένιωσα τίποτα απολύτως».

Πηγή: 7news.com.au

v